Автор Тема: Що за човек е Слави Трифонов?  (Прочетена 6704 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен tonnny_bg

• Модератор
  • Мъдрец
  • Публикации: 11629
  • Храни вярата си и страховете ти ще умрат от глад.
Re: Що за човек е Слави Трифонов?
« Отговор #45 -: Декември 18, 2008, 13:53:03 pm »
Само ние тука ,в този форум ,и хилядите други ,които някъде участват във форуми ,правят нещо заради едната слава.Никой друг.Ти също ,мисля.Живота ни е такъв ,материален.А Слави прави нещо качествено и печели от това,така че не можем да го виним . :)
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

Неактивен Qween of the black hearts

• Master of disaster
  • Публикации: 4187
« Отговор #46 -: Декември 18, 2008, 14:04:47 pm »
Само ние тука ,в този форум ,и хилядите други ,които някъде участват във форуми ,правят нещо заради едната слава.Никой друг.Ти също ,мисля.Живота ни е такъв ,материален.А Слави прави нещо качествено и печели от това,така че не можем да го виним . :)
споделям мнението ти

Неактивен RAZLICHEN

• Master
  • Публикации: 1234
  • ,,бъдете духове свободни,,
« Отговор #47 -: Декември 18, 2008, 15:03:26 pm »
И аз споделям това мнение,забележката ми е само да не експлоатира  патриотизма и националната кауза като реклама на творчеството си...а иначе,разбира се,че безплатен обяд няма :)
Вечер с мисълта за теб заспивам,
сутрин твоят образ ме събужда
и не искам да разбирам,
че те няма ,че си чужда.

Неактивен Don_NUTSO

• Странник без сърце ...
  • Администратор
  • Гений
  • Публикации: 8563
  • Choose your destiny!!!
    • Порталът за поезия!!
« Отговор #48 -: Декември 18, 2008, 15:44:45 pm »
Да, но покрай тази "експлоатация" всеки тайничко се надява някой да изперка и да поведе народа към нещо подобно на революция, защото нас ни е страх от действия, но силно се надяваме да има. Тъй че поне аз си мисля, че той покрай печеленето на пари постига много повече и по-точно ни дава на нас ... ние го храним, а той ни дава нещото от което имаме нужда ... - надежда на думи ... въпроса е дали някой ще се осмели да поеме пътеката ... някога те го направиха ... сега пердполагам са ужасно много причините, които ги спират да го повторят ...
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.

Всяка твоя капка кръв, всеки дъх на мен е обречен.

Неактивен RAZLICHEN

• Master
  • Публикации: 1234
  • ,,бъдете духове свободни,,
« Отговор #49 -: Декември 18, 2008, 16:51:47 pm »
Ако Слави искаше действително да промени статуквото в България можеше да призове чрез предаването си за някакви по-радикални действия.Примерно:
-"Уважаеми зрители,днес правителството одобри замяна на 100 дка гора във Видинско на пазарна стойност 300лв/дка за 100 дка гора край устието на Камчия на пазарна стойност 300 000 евро/дка.Който не е съгласен с този грабеж и с унищожаването на бг природа ,да дойде утре пред Народното събрание за да ни забележат.".
Така ще разбера ,че не иска да се ебават с него и ще му повярвам и ще се случи нещо,защото е известен и много хора ще го последват.
Ако аз утре развея пред НС знаме с надпис "ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ" ще ме снима някоя кабеларка,може и да ме изкарат луд ,но при него ще има друг ефект.
Той обаче няма да направи това,защото ще излети от бтв,макар че ако приходите от шоуто му намалеят ще го направи и това ще го вкара през парадния вход в политиката,като Любен Дилов пр. и там ще си лапат на воля.
Лошото е ,че като говори той за корупция,престъпност ,мафия и не предприема практически действия за предотвратяването им,помага за безверието и нихилизма у хората  и те да си казват ,че ето "Кучетата си лаят ,кервана си върви",нищо не може да се промени и приемат тези явления за даденост и необходимо зло на "прехода".
А иначе за песничките и шоуто,нека си ги има ,щом има зрители и фенове,но просто за шоуто :)
Това е скромното ми мнение,надявам се,че не съм обидил никой :)
Вечер с мисълта за теб заспивам,
сутрин твоят образ ме събужда
и не искам да разбирам,
че те няма ,че си чужда.

Неактивен SteeleR

• Master
  • Публикации: 1705
  • смъртта май е за предпочитане пред самотата...
« Отговор #50 -: Декември 18, 2008, 22:30:04 pm »
грешиш..

подхода си му е много правилен. Това, което ти се иска на теб просто няма как да стане в момента.. политиците, мафиотите и социопатите превъзгождат по бройка останалото население.. Няма никаква ценностна система върху която да се гради нещо ново. Няма и никакъв смисъл да забавяме развитието си отново след като останалия свят за пръв път реши да ни помогне.. и макар това май да стане мн мн мн мн бавно.. пак е доста добро начало..

а моето мнение за Слави - не ме интересува какъв е в действителност, какво цели и блабла.. важното е как ми въздейства, какво показва и как го приемат останалите хора - а именно - цели да вдъхне малко борбен дух, цели да покаже, че си залужава да имаме самочувствие, дори не само като българи, а и като личности... Изгражда си имидж, в който си струва човек да има доверие и да следва.. Вдъхва ми патриотизъм (нещо, в което не съм мн запален въпреки, че изобщо не съм толерантен към някои раси, нации и пр. но имам страшно доверие в българите). Вдъхва и оптимизал.. а колкото до музикалните му способности - не таланта прави един певец - знаменитост - а начина и чувството, с което пее.. а това у Слави страшно ми допада..

И малко критика за него - спрях да гледам шоуто му преди повече от година(ако не и 2-3).. а и не го харесвах изобщо в Каналето.. просто този тъп хумор, който показва в момента и който показваше и преди и който е присъщ за българите изобщо не ми допада.. но явно се харесва на голяма част от обществото. Като продуцент също не стурва мн - т.е. страшно ми харесва на мен.. но както се видя не и на по-голямата част от народа - пример: първата част на сървайвър беше хиляди пъти по интересна от всички американски варианти и следващите български.. подбора на хората не беше на принципа повече простаци - по-забавно..

а за това, че печели - не виждам начин да правиш нещо, в опозиция на управляващите, но да нямаш възможността да се поддържаш финансово.. Най-малкото след като спорите, за това, какъв е той всъщност.. какво обръщате внимание на парите след като за 99% от народа това е единствената и основната цел в живота им.. т.е. забравяте за тях и обсъждайте останалото.. че дори и да са му цел, дори и да не са - няма никакво значение..

Неактивен Don_NUTSO

• Странник без сърце ...
  • Администратор
  • Гений
  • Публикации: 8563
  • Choose your destiny!!!
    • Порталът за поезия!!
« Отговор #51 -: Декември 19, 2008, 10:33:07 am »
Слави Трифонов или проклятието да бъдеш звезда в България

Петя Меракова
http://www.bgreporter.com
01 Септември 2008, 15:52

Слави Трифонов. Само да споменеш това име и започват коментари, критики и откровени глупости. Днес новината е: "Слави го напускат. Потъва ли корабът?" Чета коментарите на хората от форумите и се удивлявам. Някои от коментарите ме вбесяват, което е много чудно за моята натура.

Аз съм спокойна, ведра и изпълнена с добри чувства. Не съм и предполагала, че някога ще защитавам публична личност. И то Слави Трифонов. Не съм му върл фен, не го гледам всеки ден и в историята на търсачката ми няма да откриете "Слави Трифонов".

Ето няколко мнения на анонимни граждани (ха-ха)от форумите, които щяха да ме развеселят, ако не бяха ме разгневили:

1."Слави е селянин". Е, нищо лошо няма в това. Ти като си гражданин, защо никой не те познава. Какво си постигнал и до къде те е докарало градското самочувствие. До там да се радваш на трудностите на успелите и така да забравиш за собственото си нищожество.

2."Слави е чалгар". Заявяваш категорично "Слави е чалгар". Пускаш Азисчо с изрусеният перчем и се наслаждаваш на потръстващите му бедра (бълдъри казано по селски).

3."Слави е робовладелец". Това ми е любимото. И на теб, нали? Биеш два шамара на жената, напсуваш детето и отиваш да се вайкаш на съседа (комшути казано по селски), как на работа било като казарма.

4."Слави нищо не разбира от бизнес" Горд си, че си стигнал до това умозаключение и с блеснал поглед и уверена походка отиваш да си купиш половинка ракия. Естествено на разсрочено плащане ( вересия казано по селски).

5."Слави жена няма, пък виж другите ......" Хубава работа, управлява ни заклет ерген, пък ти се косиш за един селски чалгар, робовладелец, нищонеразбиращ от бизнес.

Какво ли ще се случи, ако не сме толкова зли?
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.

Всяка твоя капка кръв, всеки дъх на мен е обречен.

Неактивен tonnny_bg

• Модератор
  • Мъдрец
« Отговор #52 -: Януари 02, 2009, 23:40:01 pm »
Какво ли ще се случи, ако не сме толкова зли?

Бихме разбрали ,че когато един човек дава всичко от себе си заради каузата ,заради идеята или просто защото така умее ,то той е достоен за уважение и ще се помни дълго .
Бихме разбрали ,че само човек ,който истински и от сърце обича рода си и страната си,би забравил за всичко лично и ще направи и невъзможното родното да успее ,да го знаят всички .
Бихме разбрали ,че когато си мислещ,няма как да не видиш всичката тази красота и да не я рекламираш по света.
Бихме разбрали ,че хора като Слави ,са нашето спасение. [evala] [bgzname]
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

Неактивен SimonaShtonova

• Master
  • Публикации: 1727
« Отговор #54 -: Януари 03, 2009, 20:04:48 pm »
Слави Трифонов е патриот в пълния смисъл на думата. Човек, който винаги е защитавал и ще  продължава да защитава българското. Мисля, че всяко негово начинание жъне успехи. Слави е ежедневие на много хора. Не мога да си представя ден, в който като седна пред ТВ-то в 22:30 и него няма да го има. Не е било 3-ти март, Коледа и Великден и той да не е направил специално издание. Той не си затваря очите за всичките абсурди в страната ни, а открито говори за тях! И точно затова хората го обичат. Естествено има и такива, които го мразят, завиждат му и гледат по всякакъв начин да го оплюят. Но когато започнат от нищото и стигнат до нивото му на "Шоумен #1 на България", нека тогава злословят.

Относно дали е певец аз лично смятам, че пее много хубаво. А и което е по-важното, винаги влага емоция. Когато е правил турнета стадионите винаги са били пълни. Напук на всички, които предричат неговия крах.

И още нещо.. Когато кажат Слави Трифонов се сещам за една българска пословица-"Право куме в очи". Такъв е-директен, искрен, забавен и на първо място-българин!

Подкрепям това мнение  [a taka]

Неактивен Qween of the black hearts

• Master of disaster
  • Публикации: 4187
« Отговор #55 -: Януари 10, 2009, 10:15:26 am »
http://www.vbox7.com/play:cbb4aae1 ето нещо малко старичко но много показателно

Неактивен tonnny_bg

• Модератор
  • Мъдрец
« Отговор #56 -: Януари 10, 2009, 13:33:04 pm »
Да ,гледах го това.То всичко се потули и си отмина и вече никой не си спомня,че нещо такова е имало . [confused]

Неактивен MoonLight

• Master of disaster
  • Публикации: 4030
  • : )
« Отговор #57 -: Април 16, 2011, 15:10:11 pm »
Преди няколко месеца бях за първи път на живо в шоуто и останах със смесени чувства. Слави изглежда уморен, озлобен и изцяло погълнат от това, че работата му се е превърнала просто в ежедневие. От негова страна не почувствах никаква емоция от това, което прави, беше просто рутина.
Реалността е за тези, които не могат да се справят с фантазията.

Винаги има изход от мрака и мъглата по пътя на дъгата.