Ако Слави искаше действително да промени статуквото в България можеше да призове чрез предаването си за някакви по-радикални действия.Примерно:
-"Уважаеми зрители,днес правителството одобри замяна на 100 дка гора във Видинско на пазарна стойност 300лв/дка за 100 дка гора край устието на Камчия на пазарна стойност 300 000 евро/дка.Който не е съгласен с този грабеж и с унищожаването на бг природа ,да дойде утре пред Народното събрание за да ни забележат.".
Така ще разбера ,че не иска да се ебават с него и ще му повярвам и ще се случи нещо,защото е известен и много хора ще го последват.
Ако аз утре развея пред НС знаме с надпис "ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ" ще ме снима някоя кабеларка,може и да ме изкарат луд ,но при него ще има друг ефект.
Той обаче няма да направи това,защото ще излети от бтв,макар че ако приходите от шоуто му намалеят ще го направи и това ще го вкара през парадния вход в политиката,като Любен Дилов пр. и там ще си лапат на воля.
Лошото е ,че като говори той за корупция,престъпност ,мафия и не предприема практически действия за предотвратяването им,помага за безверието и нихилизма у хората и те да си казват ,че ето "Кучетата си лаят ,кервана си върви",нищо не може да се промени и приемат тези явления за даденост и необходимо зло на "прехода".
А иначе за песничките и шоуто,нека си ги има ,щом има зрители и фенове,но просто за шоуто
Това е скромното ми мнение,надявам се,че не съм обидил никой