Автор Тема: Среща на форума.. във форума!  (Прочетена 5013 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен *fifka*

• Разбирач
  • Публикации: 244
Re: Среща на форума.. във форума!
« Отговор #60 -: Март 05, 2011, 16:01:00 pm »
Наздравейте, ама преди това налейте [djvaaaak]

Неактивен ranenia skorpion

• Master
  • Публикации: 1455
« Отговор #61 -: Март 06, 2011, 20:37:50 pm »
Има два типа хора... Такива които помнят дадено нещо и такива които го захврълят същото, като боклук, веднъж вече помогнало му, не се сещат за него !
Много хора минаха от тук, много ще продължават... Едните - минават през Форума, и го чувстват като поредната гара - минават и забравят ! Другите - минават през Форума също като гара, но се вглеждат в детайлите ! Влюбват се в красивата пейка на перона, влюбват се в гласът на диспечерката, влюбват се в близката будка за кафе, и винаги се връщат...
Дори ей така, за спорта.... Много прави бяха постовете преди моя на Калиста, за преди...
Докато напишеш нещо, и ти се появява прозорче - "нов отговор бе публикуван докато пишеше"   Това беше навремето - всеки търсеше нещо, всеки искаше нещо...
Тогава не висяхме в скайпове, фейсбукове, ай си кюта, до припадане...
Това място беше трамплин за някои, но за жалост тези  някой , от високите скоци се изгубиха в облаците ! Свестни хора, потребители, повя ги живота... или желанието да не влизат, знам ли. Обикновено човек не забравя хубавите мигове, но явно всеки човек е различен...сменят виждания, приоритети... Преди имаше стихове, кавги, впечатления, дори убииственият спам в игрите, даваше индикации, че хората се забавляваха...
И ако сега ме накарат да избирам между това да се скарам жестоко с някого тук, пред лицето на 50 души например, или да сме двама на кръст потребители, то аз ще избера първото !
Няма нищо по хубаво от напълнен форум , за съжаление нямам избор на такова решение, имам избор на друго решение...
Това да остана или да постъпя като останалите с по над хиляда мнения навъртяли километраж...
Е, за мен трамплина продължава, и аз ще си подскачам, но така, че  винаги да се връщам на форумна земя:) никога няма да се изгубя във високите подскоци...Които иска - да скача с мен,току виж това място се съживило, и от батут, отново станало място, място с реномиран статут, каквото бе някога...  :)
"И само ТАМ един прозорец свети ...
сред цялата космична тъмнина,
сега те викат - хиляди планети,
но ти се връщаш .... вечно у дома... "

Неактивен kalista

• King of the brains
  • Публикации: 9283
« Отговор #62 -: Март 07, 2011, 03:08:38 am »
Липсваш ми, Радо. [heart__]

Липсва ми всичко, но споменът за него е тук, а и ние сме тук. Няма да е същото, но както казах - домът си е дом  :)
Promises disguise as temporary truths which end up as the world’s greatest lies.

Неактивен Sexy_Scorpionka

• Master of disaster
  • Публикации: 2210
  • The show must go on!
« Отговор #63 -: Март 07, 2011, 22:53:15 pm »
Изчетох всичките 5 страници и си нямате на представа как стоплихте душата ми, честно радвам се, че попаднах сред вас! За мен беше и ще си остане удоволствие да влизам и да разглеждам /макар вече да не пиша толкова/ тук. Излишно е да казвам колко ми липсва усещането, което ме изпълваше преди при всяко мое влизане, колко ми липсвате ВИЕ!... Толкова много емоции, трепети прекарани с вас и монитора. Много от вас не ги познавам лично, но вие така направихте, че се почувствах една от вас и сякаш това вече не беше толкова от значение, километрите, различията в ежедневието тук просто се изгубваха и неусетно изминаваха ... час, два дори и 4-5!  [oops] [lol] Тук сред вас намерих хора достойни да нарека истински приятели! Иска ми се толкова много хора да се върнат, тук да ври и кипи от идеи ... Надявам се един ден тази моя мечта да се сбъдне! Обичам ви!  [heart__]

Всички ние се нуждаем от някого, а ако го нямаме заспиваме с мисълта, че някога ще го открием.

Неактивен Petrov

• Master
  • Публикации: 1504
  • I'll do my crying in the rain !
« Отговор #64 -: Април 15, 2011, 01:01:36 am »
Здравейте и от мен  :) . Направо се чудя от къде да започна . Май като гледам аз съм един от най-дълго отсъстващите хора тук... за съжаление :( . Докато четях тези 5 странички , се чудех защо аджеба спрях да влизам във форума.... еми немога да си отговоря на този въпрос , някаква моментна криза или просто ежедневието така ме е грабнало ,че чак сега ме пуснало от примката си . Но пък помня защо почнах да влизам :) Преди 5 години когато започнах по усилиено да влизам във Форумчето , забелязах че колектива тука е като едно голямо семейство . Семейство в което ми се прииска да бъда част от него . И след много писания и усилия ,може би най-накрая успях да се внедря :P (дали е било така не знам по старите форумци ще кажат ;) ) . Тук ми бяха едни от най-забавните и интересни мигове в живота . Мигове които никога не бих забравил и които след време се надявам да можем всички заедно ( ама като казвам всички , БУКВАЛНО всички ) да си ги споделим седнали заедно на маса , пейка , табуретка или каквото да е , но да сме заедно поне за час . Тук имах невероятни преживявания ! И се радвам ,че съм имал честа да общувам с най-истинските ,умни и уникални хора в БГ интернет пространството .
Искам пак всички да сме тук , да има 4533563633 спам писания из още толкова теми из форума..... аз сега като гледам даже най-спамерката част от форума " Игрите" няма нито 1 отговор от сумати дни на сам , а едно верме там за 1 мин имаше 2 страници изписани вяскакви базици , отговори и какво ли още не.
Искам всичко да е преди .... От 2 дена почах да влизам пак и като гледам колко е пусто си спомням за предишните години и ме наляга една носталгия и ми става едно тъжно  [reeeev] [reeeev]
МАМКА МУ ВЪРНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ !
I'll never let you see
The way my broken heart is hurting me
I've got my pride and I know how to hide
All my sorrow and pain
I'll do my crying in the rain