Здравейте и от мен
. Направо се чудя от къде да започна . Май като гледам аз съм един от най-дълго отсъстващите хора тук... за съжаление :( . Докато четях тези 5 странички , се чудех защо аджеба спрях да влизам във форума.... еми немога да си отговоря на този въпрос , някаква моментна криза или просто ежедневието така ме е грабнало ,че чак сега ме пуснало от примката си . Но пък помня защо почнах да влизам
Преди 5 години когато започнах по усилиено да влизам във Форумчето , забелязах че колектива тука е като едно голямо семейство . Семейство в което ми се прииска да бъда част от него . И след много писания и усилия ,може би най-накрая успях да се внедря :P (дали е било така не знам по старите форумци ще кажат ;) ) . Тук ми бяха едни от най-забавните и интересни мигове в живота . Мигове които никога не бих забравил и които след време се надявам да можем всички заедно ( ама като казвам всички , БУКВАЛНО всички ) да си ги споделим седнали заедно на маса , пейка , табуретка или каквото да е , но да сме заедно поне за час . Тук имах невероятни преживявания ! И се радвам ,че съм имал честа да общувам с най-истинските ,умни и уникални хора в БГ интернет пространството .
Искам пак всички да сме тук , да има 4533563633 спам писания из още толкова теми из форума..... аз сега като гледам даже най-спамерката част от форума " Игрите" няма нито 1 отговор от сумати дни на сам , а едно верме там за 1 мин имаше 2 страници изписани вяскакви базици , отговори и какво ли още не.
Искам всичко да е преди .... От 2 дена почах да влизам пак и като гледам колко е пусто си спомням за предишните години и ме наляга една носталгия и ми става едно тъжно
МАМКА МУ ВЪРНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ !