Автор Тема: Епидемията на твърдите клитори  (Прочетена 3318 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен таласъм

 • Новак
 • *
 • Публикации: 4
Епидемията на твърдите клитори
« -: Юни 27, 2010, 16:13:02 pm »
Точният им брой не е известен, но със сигурност са епидемия като количество и качество. Така ще наричам жените на възраст от 13 до 73 години, които се идентифицират с клитора си и той е също така твърд като черепа им, понеже замества намиращия се в него мозък.

Това са жени безкрайно различни по възраст, образование, професия и т.н., но обединени от две основни неща - мразят меките пишки, мъжете, на които понякога не им става, и обожават чукането, което за тях е всеобемащо понятие и източник на неземно щастие.

Интелектуалните и емоционалните характеристики на мъжа са без значение за тях. Все едно дали им е съпруг или любовник, единствено важното е той да ги чука, колкото повече, толкова по-добре. Това, че ги биел, че им слагал рога, че се напивал или преспивал в участъка, са само подробности - ако членът му си върши добре работата и вдъхновява клитора им, то той е истински мъж. И обратно - дори и да е луд от любов към тях, да ги носи на ръце и да обожава децата си, ако прави засечки в леглото, значи не струва.  И естествено тръгват да си търсят други по баровете - пийват с някого, изчукват го и това е.

Не търсете в ценностната система на твърдите клитори любов, морал, достойнство. Думи като почтеност и целомъдрие те не са срещали, просто щото не четат. Умелото дразнене на клитора и породената от това наслада е средоточието на вътрешния им космос. Мъжът за тях е смотаняк и мухльо, ако се вълнува и от нещо друго освен чукането. А те самите не се замислят за абстракции като съпружеска вярност, женско достойнство, благоприличие - засърби ги вагината, нахлуят в кръвта им хормони и светът се концентрира в един мъжки фалос, колкото по-голям и твърд, толкова по-добре.

Класически пример за твърдите клитори са проститутките, съчетали по прекрасен начин полезното с приятното. Освен заради солидните доходи те работят просто защото им доставя удоволствие да се чукат. Тая високоблагородна професия за жалост все още не е легализирана.

Скритите или непроявили се проститутки обаче са много повече и по-многолики. Особено любопитни и противни са проститутките-интелектуалки. Те обличат страстта си към чукането в изкуствообразна форма - създават блогове, в които възторжено описват сексуалните си преживявания и се опияняват от вкуса на семенната течност. Регистрират се в литературни сайтове и публикуват мъдри анализи,  зад които прозира неудовлетвореността им от количеството и качеството на чуканията си. Веднага се накачулват свръхеманципирани, свръхфеминизирани и претендиращи за интелигентност дами, които всеотдайно подкрепят  съвършената им мисъл и повтарят в транс колко меки били пишките на техните мъже и на мъжете като цяло.

Много полезно явление са твърдите клитори - илюстрират по един убийствено точен начин тоталната нравствена деградация на обществото ни. И изобщо на т.нар. западно общество, щото, видно от турските сериали, в мюсюлманския свят няма твърди клитори. Там жените си гледат дома и семейството и твърдостта на пишката на мъжа им не е от съдбоносно значение за тях. И в морала, както и в бизнеса, медиите, пропагандата турските ни съседи са доста по-нависоко от нас.

...Едно двайсетгодишно маце  обстрелва с хищни погледи пичовете в бара. Писнало му е от меки пишки и е дошло да си намери някоя твърда. Нищо по-лесно от това - изчукват се по всички правила на изкуството, вдъхновено и сияещо, мацето се прибира у дома си, вади лаптопа и заклеймява меките пишки тук и в цялата Галактика. После щастливо заспива, прегърнало нежно вибратора си, щото е минало време от чукането и клиторът пак си иска своето.

На сутринта епидемията на твърдите клитори изригва с целия си блясък и се слива със слънчевите лъчи.
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 21:59:16 pm от Gentiana »
Неактивен tuik

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 825
 • Пол: Мъж
Re: Епидемията на твърдите клитори
« Отговор #1 -: Юни 27, 2010, 18:21:16 pm »
Ха-ха-ха... Добро попадение, макар да се надявам да не го вземаш напълно насериозно. Поздравления!!!
Развей черен флаг,
на който пише без думи:
"МРЪСНО МИ Е
В ДУШАТА МИ...
МРЪСНО МИ Е
В ДУШАТА МИ..."

Неактивен таласъм

 • Новак
 • *
 • Публикации: 4
Re: Епидемията на твърдите клитори
« Отговор #2 -: Юни 27, 2010, 23:17:44 pm »
Ха-ха-ха... Добро попадение, макар да се надявам да не го вземаш напълно насериозно. Поздравления!!!

То е реакция на една друго " Епидемията на меките пишки" от една мадама, и аз отговорих адекватно. Поздрави!

Неактивен tuik

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 825
 • Пол: Мъж
Re: Епидемията на твърдите клитори
« Отговор #3 -: Юни 28, 2010, 05:46:32 am »
Е тогава нямам забележки... тази пишка ще й дойде добре... :Д
Развей черен флаг,
на който пише без думи:
"МРЪСНО МИ Е
В ДУШАТА МИ...
МРЪСНО МИ Е
В ДУШАТА МИ..."

Неактивен ansityy

 • Начинаещ
 • **
 • Публикации: 78
 • Пол: Жена
Re: Епидемията на твърдите клитори
« Отговор #4 -: Декември 29, 2010, 14:37:40 pm »
хаххх  [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
в училищее веднъж госпожата ни беше казала че като дошли някакви американци и тя ги питала дали имаъ въпроси към нея те я питали
-защо в българия проститутките са навсякъде-по кафета,училища,улицитте.. защо не са по работните си места
 [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
тя съвсем учудена им казала:
-ТОВА СА УЧЕНИЦИ!! :p [lol]
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 14:39:54 pm от ansityy »
If you think I'm crazy-thats right
If you think I'm lazy-thats right
But I dont care what you think about me
So fuck you .. !! (sun):P