Автор Тема: ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ...  (Прочетена 1104 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

reinbow

  • Гост
Преди време, когато попаднех на такъв текст се смеех от сърце, не знам дали само при мен е така, но на последък хич не ми е до смях!
Вие как мислите?...


ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ

Географско разположение:

България е сравнително малка страна известна като външна граница на Европейския съюз, но под огромно влияние на Русия и Турция.

Население: Голяма част от населението е съставено от настоящи емигранти, бъдещи емигранти и столичани от провинциален произход.

Политика: Страната в момента се управлява от трима души: Руснак, Испанец и Турчин. Управляващите се редуват през четири  години като след цикъла управляват всички заедно. Гласоподаватели се внасят предимно от чужбина. Извозват  се с рейсове и тирове до самите урни. Всеки гласоподавател гласува най - много два пъти за една и съща партия, но в различни градове.

Икономика на страната:
Населението на страната е известно с това, че харчи много повече отколкото има. Няма инфлация, няма скок на цени, няма икономическа криза в следствие на което няма заплати, а пенсионерите получават пенсии подобни на стипендии. Ако някой случайно ви поиска фактура ще трябва да намерите  кв. "Илиянци" в столицата. В България парите са за пране, данъците за укриване, а ДДС - то за източване.

Здравно осигуряване: Лекарите предлагат комплексни услуги, което много улеснява пациентите. От прием в кабинет през продължително лекуване до кремиране. Колкото по - скъпо е лечението, толкова е по - продължително. Подписвайте договори с лекуващите за конкретна сума, защото по време на лечението сумата започва да расте. Лекарите имат много пациенти и не могат да помнят всички индивидуални уговорки. Ако попаднете в болница помнете:
Мед. сестри пият кафе, а лекарите марково
уиски. Носете в изобилие!

Хранително вкусова промишленост: България е известна като страната на киселото мляко. Произвежда се от най - финото нишесте. Хляб се прави от набухватели, а кренвирши от мека тоалетна хартия. Саламите са богати на калций поради голямото съдържание на рога, копита и кости. Когато храните се съхраняват добре може да не загубят качествата си с години. Ако не са продадени се връщат отново при производителя и срокът им на годност се удължава.

Образование:
Законна диплома може да се купи на добра цена, но все пак ако решите да учите ще ви излезе много по - скъпо. Дипломирането в страната е дълъг и сложен процес. Именити професори, доценти и асистенти заменят изпити за секс, алкохол, подаръци или пари. С учене не става, но учебници трябва да имате. Издават ги самите преподаватели. Желателно е да си ги закупите от тях, за да се спести процента на книжарницата. След дипломирането задължително започнете работа по друга специалност, ако искате да правите кариера.

Правосъдие: В страната законодателната система работи перфектно. Делата се гледат с години, но когато натрупате голям брой провинения има вероятност да получите условна присъда. За да лежите в затвор, трябва да отговаряте на определени изисквания, да имате сериозни политически препоръки и голямо търпение. Не става от раз.

Култура:
Порно индустрията в страната е много силно развита под името поп - фолк или чалга и се поднася с една и съща музика. Поп - фолка е "софт"  порното, а чалгата - "хард". Разликата е единствено в текстовете на плейбеците. Няколко съвета за посетители:
Такситата в България са на около 0,30 евро на километър, но за 10 км. Може да платите около 60 евро, особено ако наемате от летище или гара и не говорите български. Теглите ли пари от банкомат, трябва да знаете, че наоколо дебнат  папараци. Ако шофирате, бъдете внимателни и правете път на състезателите около вас. Когато ви спре полиция на пътя на въпроса:
 "Ами сега какво правиме?", може да отговорите с 5 или 10 евро. Ако нямате дребни, ще ви върнат ресто.


Заповядайте в България, приключениeто си заслужава.
Неактивен chocolate_fairy

  • Master of disaster
  • *******
  • Публикации: 2346
Re: ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ...
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2010, 17:09:07 pm »
Как тази темичка се е крила от мен толкова дълго време...  [mhmm]

То си е направо за смях през сълзи. Ако трябва да съм крайно откровена, много сме я оплескали
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face