Автор Тема: Интервю с chocolate_fairy  (Прочетена 4369 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен tonnny_bg

 • Модератор
 • Мъдрец
 • *****
 • Публикации: 11629
 • Пол: Жена
 • Храни вярата си и страховете ти ще умрат от глад.
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #30 -: Януари 15, 2009, 13:19:38 pm »
Е,остава да се надяваме да има дълго време... [lol] [inlovee] [lol]
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

reinbow

 • Гост
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #31 -: Януари 15, 2009, 13:58:04 pm »
Привет и от мен  :)

Толкова се радвам, че намина. И искам да вмъкна, че много харесвам поезията ти  [evala] [inlovee]


Благодаря за отговорите, за признанието към мен  [shame] [inlovee] и силно се надявам "замислянето" ти да има най-добрия ефект  :kissoflove: [inloveee]

Неактивен chocolate_fairy

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2346
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #32 -: Януари 15, 2009, 14:37:17 pm »
Привет!
Гледам, че само мен ме няма, та реших и аз да се прибавя в тази тема.
Наблюдавам, че тук цари някаква неверояна идилия, доброта, вежливост и прочее, но тъй като аз съм форумният злодей ( в случая злодейка), няма да задавам типичните лигави въпроси, за което се надявам да бъда извинена. :)
:) Форумна злодейка, привет. Аз лично харесвам определението на Слави Трифонов от "Досиетата Х" - "лошите в страшния филм", но не свързвам ника ти със какъвто и да било злодей, ама чесно казано не ми се иска и да го свързвам, дори и да е така. :)

1) Какво е омразата? И щом от любовта до омразята има само една крачка, то обичащите не са ли също толкова лоши, колкото мразещите, само че с една крачка по-малко?
Кой е казал, че е само една? Има разлика между себичната, егоистична любов, която на всяка цена преследва притежание. Друго е всеопрощаващата любов или изконната християнска вяра в Бог = любов. Аз мразя коагто съм най-слаба, най-уязвима, когато се чувствам безпомощна. Само любовта на слабия е на една крачка от омразата. Но не мисля, че тука става дума за любов въобще. Любов ли е да избиваш комплексите си с някаква съчинени чувства? Не разбирам как може любовта, ако е такава, да се изроди в омраза. Не е ли по-логично да премине в безразличие? Не мога да не се съглася с Анна Каренина: Колкото глави има, толкова и видове любов

2) Спомняш ли си последния път, когато нарани някого с действията или думите си(волно или не)? Ще ни разкажеш ли?
Да, ще разкажа, и без това ми тежи от отдавна и не мога да си простя колко съм била безхарактерна. Имаше един мъж в живота ми. Грижеше се за мен, не в негов стил свикна с мен. Не любов, привързаност ме държеше към него. Знаех, че има други, не ми пречеха, не задавах въпроси, аз си имах една много голяма любов на сърце - от онези безсмислените, които са по-скоро някакви необясними химии, без никаква реална основа, но ме болеше от нея. Както и да е, от време на време се виждах с него. С две думи оплесках нещата. Толкова ми беше зле по едно време, че буквално изчезнах. Спрях да се виждам и с двамата. После заминах. Писах си с първия няколко седмици в началото, но за мен нещата бяха приключили и си мислех, че е ясно. Незнам какво го дуржеше към мен. Изпраща ми лаптоп до там (който имаше програма да помни пароли), разби ми по6тата, скайпа, започна да се рови в личния ми живот, да ме заплашва индиректно. Прибрах се, върнах малкото неща, които някога ми беше дал или подарил. Ядоса се още повече, заплахите продължиха, намеси и семейството ми в тях. Никога в живота си не съм била толкова изплашена. Незнам колко и защо съм го наранила толкова, не вярвам да е държал на мен силно, при положение, че може да има всяка красавица. Много пъти съм съжалявала, че не съм била искрена с него, не съм му казвала какво мисля и чувствам. Незнам защо си мислех, че така му е удобно, без излишни въпроси и отговори. В крайна сметка съжалявам, но не мога да върна времето назад.

3) Какво е според теб болката и до колко тя може да бъде поделена на физическа и душевна? Не е ли по-скоро въпрос на самовнушение от наша страна?
Мисля, че е доказано, че всичко е в главата и с достатъчно добра концентрация може да се изключи чувството за физическа болка. Не съм пробвала и не знам дали е така :) Но не мисля, че е самовнушение. Когато малкото дете се опари, самовнушава ли си болката. Когато загубим близък, само мисълта, че никога повече няма да го видим гори душата. Не мисля, че и това е самовнушение. Колкото и силни да сме, идва момент, когато болката надделява, и така трябва да е, често пъти я е коректив, носи познание, често пъти е и нужна пречистваща сила. Зависи от кой ъгъл ще я погледнем.

4) Какво е това животно поета? Нравствена категория ли е или по-скоро умствен потенциал и способност да редиш вълнуващи рими?
Има ги и двата. Ако имах въобще дар слово в поезията може би щях да съм от втория тип, малко нравствеността ми е размазано понятие. Възхищавам се на поетите, но не мисля, че примерно ако някой от тях удря здрави морални рими, бих ги приела като Библия. В крайна сметка поезията е субективна и е добре да се гледа на нея като на такъв вид литература

5) Защо според теб трябва да се държим добре с околните? Не е ли по-важна максимата, че уважението се печели, а не се дава безвъзмездно? И ако е така, защо да се отнасяме уважително към хора, които дори не познаваме?
Имаше една книжка на Михаил Топалов - Памукчиев "Срещи с Буров" Та в общи линии имаше един момент в който Буров обяснява точно за този тип отношения между хората. Не трябва да се подценява никой, мнението се гради постепенно, но първото впечатление няма как да се промени. А се държим уважително най-малко от елементарно възпитание. Винаги можем да прекъснем контакт с неприятен човек в последствие. Това е хубавото на възпианието - отваря врати, които после сами решаваме дали да затворим

6) Мислиш ли наистина, че има Ад и Рай и ако да, според теб, на кое от двете места ще отидеш?
За Ад и Рай... няма ги. Но ако трябва да отивам някъде, свързано с религията, за чистилището съм. За ада, не съм достатъчно лоша, за рая, не съм достатъчно добра, за сега, след години може друго да се получи. Аз вярвам в прераждането. Мисля, че имам още много да уча и няма да ми се разминат поне още няколко живота :)   

И аз благодаря за въпросите :) И благодаря, че остави и своя почерк тука  [heart__]
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face

Неактивен chocolate_fairy

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2346
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #33 -: Януари 15, 2009, 14:39:28 pm »
Тони, rainbow  [air kiss] [air kiss] [gu6] [gu6] [gu6] [gu6]  [heart__]
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face

Неактивен Annyyy

 • Многознайко
 • ****
 • Публикации: 394
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #34 -: Януари 16, 2009, 12:34:49 pm »
Хей :)

1. Кого не допускаш до себе си?

2. Материалното или духовното?

3. До колко вярваш на думи?

4. Какво искаш да ти каже някой?

5. В какво/при кого търсиш/намираш утеха?

6. За какво мислиш най-често?

7. За какво би се борила без условия и задръжки?

8. Коя епоха би искала да посетиш, ако имаше тази възможност?

9. Пред какво немееш?

10. Препоръчай ми книга :)Noli dicere "Ego te amo".
Permitte mihi ut hoc sentiam!

Неактивен me4tatelka

 • Професор и половина
 • **
 • Публикации: 6386
 • Пол: Жена
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #35 -: Януари 16, 2009, 13:14:41 pm »
Здравей, красавице  [inlovee]

От предната страничка разбрах, че харесваш R&B,
та въпросчето ми е - имаш ли си най-любима песен от този стил?  :)
С какво/кого я свързваш?

 Поздравче с една моя любима..  :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=-PWunLT7Wgw

[gu6][gu6]
"Обожавам простите неща, те са последното убежище на сложните натури." /Оскар Уайлд/

Неактивен chocolate_fairy

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2346
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #36 -: Януари 16, 2009, 14:50:10 pm »
Хей :)

Зрдавей сладка Ани  [inlovee] [air kiss]

1. Кого не допускаш до себе си?
Имам голям проблем с това. По принцип съм ужасно наивна и си мисля, че като се държат добре с мен ми мислят доброто. В последствие, често съжалявам, много е разочароващо когато имам доверие в някого, да се окаже, че не е заслужил и капка от него. Сега малко повече внимавам, но то си ми е вродено да се доверявам... чак се ядосвам на себе си, каква съм загубена  [confused]. Но всеки пъ си мисля, че дълбоко в себе си всеки носи своето ранено сърце и душа и ако получат внимание и доверие, ще отвърнат със същото. Много лошо. Има и костеливи орехи, които не допускаттова да стане :) Затова не допускам до себе си тези, които са ме предали. Глупаво е, но нали аз накрая го отнасям :)

2. Материалното или духовното?
Аз съм на принципа за всичко си има време. Едното е необходимо за да се оцени другото. Предозирането с едното води до осъзнаване стойността на другото. Трябва да има баланс. Не мога да се затворя само в духовния свят, ното да стана роб на материалния. Когато са в хамония се чувствам доволна от себе си, а това за мен е най-важното  [heart-4eta]


3. До колко вярваш на думи?
Много, чак ми се реве. Е разбира се на очевадните лъжи няма как да повярвам, но когато нещата са представени убедително и подплътени с аргументация, защо да не вярвам. Как да се съмнявам във всичко, което чуя, ще се побъркам, раздирана от съмнения. Истината винаги излиза наяве рано или късно. Ако не излезе, значи не е била от значение.

4. Какво искаш да ти каже някой?
Искам някой да ми каже че ме обича, без да се очаква да го чуя  [inlovee]

5. В какво/при кого търсиш/намираш утеха?
Най-сигурна утеха намирам в себе си. А ако ми трябва чужда подкрепа най-много разчитам на сестра си, после на приятелките си, които времето доказа, че са с мен.

6. За какво мислиш най-често?
Колкото и ужасно да звучи за себе си  [xa xa xa2324]От гледна точка на това в безпроблеми времена, какво ще правя, какво ми се прави, как се чувствам, с какво да се поглезя, с кого да се видя и т.н. Ако има проблеми постоянно и изцяло се концентрирам за решението им.

7. За какво би се борила без условия и задръжки?
За семейството си, цял свят сривам заради него. За сестра ми отивам в Ада.

8. Коя епоха би искала да посетиш, ако имаше тази възможност?
Иска ми се да се отбия в древен Египет. Много ме е е привличал от дете. Карах наще да ми копуват нециклопеедии за него. Обожавах да гледам картинките, да чета книги за него и наистина ако имах някаква възможност да се пренеса там, няма да се замисля. Искам да си поговоря с жреците им. Мисля, че много мога да науча от тях.  [inlovee]

9. Пред какво немееш?
Таланта във всичките му форми  затваря устата ми, забива мислите ми в точка на безсловие и възхищение. Често се случва и да ми спре дъха от природните красоти. Тогава душата ми се пренасища и все едно съм изяла 100 грама шоколад  [spining heart]

10. Препоръчай ми книга  :)
Сестра ми често иска това от мен :) Като своя една от челната петица на любимите ми бих ти препоръчала (разбира се ако не си чела) "Майсторът и Маргарита"  на Михаил Булгаков. Малко е тежка, но мен ме очарова. Ако си я чела, кажи ми да помисля за някоя друга  [heart__]

Благодаря ти Ани :flyingkiss:
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face

Неактивен chocolate_fairy

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2346
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #37 -: Януари 16, 2009, 15:19:45 pm »
Здравей, красавице  [inlovee]


Здравей поетесо!  [inlovee] Разтопи ме с поздравчето, направо уцели в сърцето ми с нея  [inlovee] [inlovee] [inlovee] [inlovee]

Направо ще ти я покажа моята... то е невъзможно да е само една, затова направо ще покажа няколко от любимите ми  [heart__] [heart__] [heart__]

Usher - U got it bad
http://www.youtube.com/watch?v=15bWP1O-bK0

Usher - Confessions part II
http://www.youtube.com/watch?v=kgJY_p9etvc&feature=channel

Usher - Burn
http://www.youtube.com/watch?v=WJLkWtC2Z8Q&feature=channel

Usher feat Alicia Keys - My Boo
http://www.youtube.com/watch?v=y_eDPyi8MXk&feature=related

Mario - Let me love u
http://www.youtube.com/watch?v=XfbBEAuARfk&feature=related

Neyo - So sick
http://www.youtube.com/watch?v=5RlbAoSP_9o&feature=related

Mario Winans - I don't wonna know
http://www.youtube.com/watch?v=frvg9hfJYBo&feature=related

Ciara - And I
http://www.youtube.com/watch?v=zxlwOUYvfv0

Ciara - So hard
http://www.youtube.com/watch?v=nXc4lgT3yCA&feature=related

Rihanna - P.S. (I am still not over you)
http://www.youtube.com/watch?v=s9CRqhJ58LY

Rihanna feat 2Pac - We ride
http://www.youtube.com/watch?v=7UqmdUCtRmY

Поулях се малко...  [usmivkaa] И още много, много, много, много, но няма как да сложа всичките. Тези са ми най най най :) Всяка от тях си има романтична история и страшно много ги обочам  [spining heart] [spining heart] [spining heart]
Благодаря ти, че си ги слушах пак и ми стана едно такова сладко R&B романтично  [kisss] [kisss] [kisss]
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face

Неактивен Kristo

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2766
 • Пол: Мъж
 • У шумЯн Йе супЯр бря дите!
  • Вторият ми блог
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #38 -: Януари 17, 2009, 01:34:16 am »
Опиши избрани от теб форумци с известни личности - актьори, певци, певици...
А ако ти се занимава - опиши ги и с по 1 цитат от песен...

... и колкото повече, толкова повече...
Игра на безумна фантазия - новото ми електронно издание, сваляне като pdf-файл...

Неактивен chocolate_fairy

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2346
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #39 -: Януари 17, 2009, 13:04:59 pm »
Опиши избрани от теб форумци с известни личности - актьори, певци, певици...
А ако ти се занимава - опиши ги и с по 1 цитат от песен...

... и колкото повече, толкова повече...

Кристо, ще го направя, само ми трябва време. Като е готово, ще го пусна  [heart__]
A thousand years, a thousand more,
A thousand times a million doors to eternity
I may have lived a thousand lives, a thousand times
An endless turning stairway climbs to a tower of souls
If it takes another thousand years, a thousand wars,
The towers rise to numberless floors in space
I could shed another million tears, a million breaths,
A million names but only one truth to face

Неактивен Kristo

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2766
 • Пол: Мъж
 • У шумЯн Йе супЯр бря дите!
  • Вторият ми блог
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #40 -: Януари 17, 2009, 13:18:27 pm »
Ок, когато си готова, не бързаме за никъде..
Игра на безумна фантазия - новото ми електронно издание, сваляне като pdf-файл...

Неактивен me4tatelka

 • Професор и половина
 • **
 • Публикации: 6386
 • Пол: Жена
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #41 -: Януари 17, 2009, 19:54:34 pm »
Разтопи ме с поздравчето, направо уцели в сърцето ми с нея  [inlovee] [inlovee] [inlovee] [inlovee]
[/b][/color]

Радвам сееееееее!!!  [heart__] [kisss]
 
"Обожавам простите неща, те са последното убежище на сложните натури." /Оскар Уайлд/

Неактивен Annyyy

 • Многознайко
 • ****
 • Публикации: 394
Re: Интервю с chocolate_fairy
« Отговор #42 -: Януари 18, 2009, 02:37:57 am »
Хей :)

Зрдавей сладка Ани  [inlovee] [air kiss]

1. Кого не допускаш до себе си?
Имам голям проблем с това. По принцип съм ужасно наивна и си мисля, че като се държат добре с мен ми мислят доброто. В последствие, често съжалявам, много е разочароващо когато имам доверие в някого, да се окаже, че не е заслужил и капка от него. Сега малко повече внимавам, но то си ми е вродено да се доверявам... чак се ядосвам на себе си, каква съм загубена  [confused]. Но всеки пъ си мисля, че дълбоко в себе си всеки носи своето ранено сърце и душа и ако получат внимание и доверие, ще отвърнат със същото. Много лошо. Има и костеливи орехи, които не допускаттова да стане :) Затова не допускам до себе си тези, които са ме предали. Глупаво е, но нали аз накрая го отнасям :)

2. Материалното или духовното?
Аз съм на принципа за всичко си има време. Едното е необходимо за да се оцени другото. Предозирането с едното води до осъзнаване стойността на другото. Трябва да има баланс. Не мога да се затворя само в духовния свят, ното да стана роб на материалния. Когато са в хамония се чувствам доволна от себе си, а това за мен е най-важното  [heart-4eta]


3. До колко вярваш на думи?
Много, чак ми се реве. Е разбира се на очевадните лъжи няма как да повярвам, но когато нещата са представени убедително и подплътени с аргументация, защо да не вярвам. Как да се съмнявам във всичко, което чуя, ще се побъркам, раздирана от съмнения. Истината винаги излиза наяве рано или късно. Ако не излезе, значи не е била от значение.

4. Какво искаш да ти каже някой?
Искам някой да ми каже че ме обича, без да се очаква да го чуя  [inlovee]

5. В какво/при кого търсиш/намираш утеха?
Най-сигурна утеха намирам в себе си. А ако ми трябва чужда подкрепа най-много разчитам на сестра си, после на приятелките си, които времето доказа, че са с мен.

6. За какво мислиш най-често?
Колкото и ужасно да звучи за себе си  [xa xa xa2324]От гледна точка на това в безпроблеми времена, какво ще правя, какво ми се прави, как се чувствам, с какво да се поглезя, с кого да се видя и т.н. Ако има проблеми постоянно и изцяло се концентрирам за решението им.

7. За какво би се борила без условия и задръжки?
За семейството си, цял свят сривам заради него. За сестра ми отивам в Ада.

8. Коя епоха би искала да посетиш, ако имаше тази възможност?
Иска ми се да се отбия в древен Египет. Много ме е е привличал от дете. Карах наще да ми копуват нециклопеедии за него. Обожавах да гледам картинките, да чета книги за него и наистина ако имах някаква възможност да се пренеса там, няма да се замисля. Искам да си поговоря с жреците им. Мисля, че много мога да науча от тях.  [inlovee]

9. Пред какво немееш?
Таланта във всичките му форми  затваря устата ми, забива мислите ми в точка на безсловие и възхищение. Често се случва и да ми спре дъха от природните красоти. Тогава душата ми се пренасища и все едно съм изяла 100 грама шоколад  [spining heart]

10. Препоръчай ми книга  :)
Сестра ми често иска това от мен :) Като своя една от челната петица на любимите ми бих ти препоръчала (разбира се ако не си чела) "Майсторът и Маргарита"  на Михаил Булгаков. Малко е тежка, но мен ме очарова. Ако си я чела, кажи ми да помисля за някоя друга  [heart__]

Благодаря ти Ани :flyingkiss:


Благодаря за отговорите, наистина ме зарадваха :) Чела съм я. Целта ми бе да видя какво ще ми препоръчаш :)
Поздрави.
Noli dicere "Ego te amo".
Permitte mihi ut hoc sentiam!