Автор Тема: Microsoft с нови продукти за малкия и среден бизнес  (Прочетена 887 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Don_NUTSO

  • Странник без сърце ...
  • Администратор
  • Гений
  • *****
  • Публикации: 8550
  • Пол: Мъж
  • Choose your destiny!!!
    • Порталът за поезия!!
news.bg

Като част от планираните годишни инвестиции в размер на 6,5 милиарда долара в нови продукти за малкия и среден бизнес, Microsoft представи Windows Small Business Server 2008 и Windows Essential Business Server 2008.

Сървърните решения са разработени с цел да намалят разходите и да повишат конкурентоспособността на компаниите - основна цел и ключово предимство в условия на криза.

"В световен мащаб малките и средни компании са двигател на икономиката и условие за икономически растеж. За да подпомогне този сектор Microsoft се фокусира върху създаването на интегрирани сървърни решения, които да посрещнат нуждите и изискванията на компаниите разполагащи с ограничени ИТ ресурси и персонал.

Small Business Server и Essential Business Server включват всички инструменти, необходими на малките и средни компании да се развиват и разрастват", каза Стив Балмър, генерален директор на Microsoft.

Small Business Server 2008 е интегрирано сървърно решение за компании разполагащи с до 75 компютъра.
Той включва голяма част от технологиите, използвани от големите компании - Windows Server 2008, Exchange Server 2007, Microsoft SQL Server 2008, както и други продукти на Microsoft.

Small Business Server помага на компаниите да защитят данните си и да подобрят ефективността си.

Essential Business Server 2008 е сървърно решение предназначено за компании с до 300 компютъра.
Той позволява на ИТ специалистите да имат по-голям контрол над ИТ инфраструктурата, тъй като дава възможност за автоматизиране на голяма част от рутинните задачи на администраторите.

С поддръжката на Windows Mobile базирани телефони, Small Business Server 2008 и Essential Business Server 2008 могат значително да повишат ефективността и продуктивността на служителите осигурявайки им непрекъснат достъп до имейл, календар, контакти и файлове, когато те са извън офиса.

Новите срвърни решения ще бъдат представени в страната от партньорите на Microsoft България: 20 ноември в Русе (Стемо), 27 ноември във Варна (Контракс), 28 ноември в Бургас (Стемо) и 4 декември в Пловдив (Акт Софт).Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.

Всяка твоя капка кръв, всеки дъх на мен е обречен.