Автор Тема: ЦСКА аут! Масов бой на ”Българска армия”  (Прочетена 902 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Don_NUTSO

  • Странник без сърце ...
  • Администратор
  • Гений
  • *****
  • Публикации: 8550
  • Пол: Мъж
  • Choose your destiny!!!
    • Порталът за поезия!!

03 юни 2008 / News.dir.bg
Уникален бой се разрази на стадион „Българска армия” при излизането на президента на ЦСКА Александър Томов и на спортно-техническия директор на клуба Емил Костадинов.
Това стана часове, след като се разбра, че отборът на ЦСКА не е лицензиран за участие в европейските клубни турнири и трябва да отпадне от "А" група на българското първенство.
Веднага след появата запалянковците започнаха да хвърлят бутилки по „червените” шефове и да ги обиждат, съобщи Фокус.
Емил Костадинов дори е отвърнал и е нападнал един привърженик. Полицията също се е намесила и е започнала да бие с палки феновете. Арестувани са няколко души, един от които е фотограф на отбора. Един запалянко пък е успял да изкриви задната дясна врата на автомобила на Александър Томов при неговото задържане, при което органите на реда са започнали отново да бият феновете.
Полицията бе принудена да използва щитове, докато президентът на „червените” напускаше подстъпите на стадиона. В действие бе включена и конната полиция, която разпръсна част от феновете, докато в същото време Томов продължаваше да дава изявления пред медиите в движение.
„И мен ме боли колкото тези фенове. Мога да ви уверя, че първата дължима сума вече е погасена в този момент”, каза Томов на излизане. Той не изглеждаше в добро здравословно състояние, олюляваше се и в очите му имаше сълзи, макар феновете да твърдяха, че се смее. Изглежда, нервите му бяха опънати до скъсване, предположи БГНЕС.
Същевременно привържениците го изпратиха с възгласи „ЦСКА за нас, парите са за вас”.
След излизане извън стадион „Българска армия” вратите бяха затворени, за да останат по-голяма част от феновете в пределите на стадиона. Въпреки това по-върлите от тях опитаха всякакви начини да прескочат оградата, за да бъдат отново по-близо до Томов и да продължат с псувните. Полицията бе принудена да използва сила срещу някои от най-разярените привърженици на „червените”, за да ги озапти. В момента събралото се множество остава около стадиона, като полицейското присъствие продължава да бъде засилено.

 


Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.

Всяка твоя капка кръв, всеки дъх на мен е обречен.