Автор Тема: Деца Индиго - феномен на новото поколение  (Прочетена 7492 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Скоро  по НТВ (май там) даваха предаване Топ 10 на световните мистерии, или нещо подобно,където ме заинтригува историята на Кристалните черепи. Реших да видя каква информация има за тях  из интернет пространстовото. Освен за тях се натъкнах и на други интересни (поне за мен) феномени. Ето един от тях.

Деца Индиго - феномен на новото поколение
В последно време много се говори за ново поколение деца с изключителни таланти. Тяхната цел е да се покаже пътя на хората към духовно равновесие и растеж. Това са децата Индиго.

Момиченце, което живяло в центъра на Латвия  обожава да говори за този феномен. То много често преразказва нощните си авантюри, как пътува из целия свят и в космоса в своето астрално тяло.

Нейният баща успокоява себе си, а и другите, като твърди, че малката си измисля, но винаги приема съветите й когато нещо не е на ред с трактора му.

"Не знам как успява, но винаги знае какво не е на ред с трактора ми", казва баща й. Въпреки, че много учени на тази теория я отхвърлят като алтернатива, на всякъде по света се отварят сдружения, които да помагат и работят с децата Индиго.

Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата.

При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности.

Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго.

Въобще не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а става въпрос за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-рана възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят.

С развитите морални сетива, любовта към живота, а много често и спомените на миналия живот, те се опитват да влияят върху околния свят и съзнателно дават да се разбере, че са дошли на свят с определена цел. Те представляват придвижването на духовната еволюция на човечеството.

Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век.

Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.

Подложено е на влияния и често се диагностицира с хипер активност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хипер активността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам.

Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.   /http://society.actualno.com/news_42965.html/Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен Qween of the black hearts

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 4187
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #1 -: Март 14, 2008, 10:37:48 am »
а само деца ли има или има и хора?

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #2 -: Март 14, 2008, 10:44:32 am »
"Новите деца" не живеят по правилата


Психологията на "супердецата" все още не е изучена докрай. Забелязано е например, че те лошо възприемат училищната програма и се развиват по свой собствен начин. В Америка вече са открити няколко специални училища за деца Индиго.

10-годишният Джон престанал да ходи на училище, заключил се в стаята си и сложил на вратата табела с думите "Омръзнаха ми". Оказало се, че имал предвид учителите си. След разследване се изяснило, че момчето има всички признаци на "индиговост" и с него започнали да се занимават индивидуално. Тогава всичко си дошло на мястото. Особеното на Джон е, че той може да предвиди събития от бъдещето на своето семейство. Например – операцията на очите на баба му. Или друг случай: веднъж когато неговите родители били заминали на ски в планината, той внезапно си представил баща си, който падал. В същия ден по телефона им съобщили, че по време на спускане, бащата паднал и си счупил крак.

У децата Индиго практически липсват комплексите за непълноценност. Те са уверени в своята изключителност, а всичко, което се случва около тях – разните му там норми и правила – не ги вълнуват въобще! За децата Индиго всичко това е пълна глупост. Тяхното възприемане на света е като плуване "срещу течението". Външният маниер на поведение на децата Индиго може да бъде различен.
Някои са прекалено активни и подвижни, други – тихи води. И не е задължително паранормалните им способности да се проявят в най-ранна възраст.

Наташа Бекетова от Анапа проговорила на 120(!) езика, в това число на древните от типа на древнoперсийски, арабски, латински и пр. , когато била на 16 години! Случило се по време на урок по математика в училище. Учителката се развикала на Наталия, че преписва на контролното от приятелката си, след което момичето припаднало. Като се свестила, Наташа заговорила на староанглийски. Изпратили я при специалисти, които установили, че Наташа владее даже езици, които вече са считани за "мъртви" и са говорени от отдавна изчезнали племена. Московските учени от Института по изтокознание предположили, че припадъкът по някакъв фантастичен начин е пробудил в Наташа "пропамет". А самото момиче твърдяло, че в нея са се пробудили не просто езици, а нейните предишни 120 живота, парченца от които изплуват пред очите й, но тя не може напълно да възстанови цялата картина. Тя или си спомня себе си в първобитно племе, или като романтична японка, или като френски воин, убит в жестока военна схватка... Сега Наталия е на 24 г. Работи като продавачка.
/http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1891/
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #3 -: Март 14, 2008, 10:45:17 am »
а само деца ли има или има и хора?
   [lol]
Децата не са ли хора ? :) Порастват после..
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #4 -: Март 14, 2008, 10:46:32 am »
Те са различни


Учените се изхитриха да разделят децата Индиго, към които се отнасят и тези, които нямат свръхспособности, но са сами по себе си необикновени, на психологически типажи:

Съществуват четири типа деца Индиго:

ХУМАНИСТИ. Те са хиперактивни, комуникативни. Предназначени да работят с хора: това са бъдещите лекари, юристи, учители, бизнесмени и политици. Имат доста твърди убеждения. Физически те са малко грубовати, все пак са хиперактивни, могат да се "забият" в стената или просто да забравят да "натиснат спирачките". Техните игри в детството преминават, примерно, така: изсипват от шкафа абсолютно всички играчки и каквото там намерят, а след това може и да поиграят, а може даже да не се докоснат до нищо. Ако кажете на такова дете да си подреди стаята, ще ви се наложи да го правите неведнъж – детето е доста разсеяно.

КОНЦЕПТУАЛИСТИ Този тип деца са някак си обърнати навътре към себе си. Това са бъдещите инженери, архитекти, дизайнери, космонавти, пилоти и военни. Те не са неповратливи и обикновено са доста добре сложени. Искат да управляват и най-често обект на управлението е тяхната майка, особено ако се отнася за момчета. А ако са момичета, под тяхно управление попада бащата. Ако те се лишат от своя родител, това ще създаде огромен проблем в живота им. В тийнейджърска възраст този тип Индиго имат склонност към пагубни привички, особено към наркотици.

ХУДОЖНИЦИ. Тези деца са по-чувствителни, отколкото представителите на другите категории Индиго. Към която и сфера на човешката дейност да се обърнат, те завинаги ще запазят творческия си подход. На 4-10-годишна възраст те могат да се пробват последователно в различни творчески дейности – за малко се заинтересуват от едно, после го захвърлят и започват друго... До достигане на пубертета избират едно единствено нещо и стават майстори в избраната област.

ЖИВЕЕЩИ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ. Това са четвъртият тип деца Индиго. Те са по-едри от другите. Като станат на година-две, вече нищо не можете да им кажете. Отговарят ви с "Аз знам. Мога да го направя и сам/а. Остави ме.”. Това са хора, които ще донесат на света нови философии и нови религии. Те може да са груби, да се заяждат, защото са значително по-едри и не умеят да се приспособяват като останалите три типа Индиго.

Например Джон от Ню Йорк е "художник Индиго". На 5 години той създал свой музикален ансамбъл. Когато станал на 9, те вече записали първия си компакт диск и станали победители в конкурс. Всички песни композирал, аранжирал и изпълнил като солист самият Джон. На 17 години той вече бил признат професионален музикант.

А Серьожа Краснов от Санкт-Петербург е "хуманист". От 3-годишна възраст той може да чете книги, без дори да ги отваря – само слага ръка на обложката. Но в същото време е способен рязко да "превключи" на отворения прозорец и да започне да брои облаците на небето...

Веднъж двегодишната Нанси се събудила с думите "Аз съм бременна! Вече имам една дъщеря и трябва да замина за друг град, за да я взема.”. Изяснило се, че момиченцето е установило контакт с някое от своите минали въплъщения, в лицето на някаква млада актриса, и транслирала всичко това. След това всичко преминало. Но от време на време се повтаря и тя шокира роднините си с нови и нови неща.

Как да се държиш с такова дете след всичко това? Специалистите казват, че в такива случаи трябва да се поговори с детето като с възрастен, да му се разкаже какво се случва, а и най-главното: защо! Като се има предвид нивото на развитие на Индиго, те би трябвало да разберат всичко.

/http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1891/
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен Qween of the black hearts

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 4187
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #5 -: Март 14, 2008, 10:54:02 am »
а само деца ли има или има и хора?
   [lol]
Децата не са ли хора ? :) Порастват после..

мисълта ми беше само при малки деца ли се проявява или може и да  се прояви при пораснал човек който превди тва не е имал никакви аури и способности и каквото и да е

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #6 -: Март 14, 2008, 10:58:02 am »
Мисля, че във втория ми пост някъде пишеше, че не е задължително способностите да се проявят от най-ранна детска възраст. И е даден пример със 16 годишното момиче, което говори 120 езика.
Макар че на 16 пак си е дете малко или много :)

Не знам на вас дали ще ви се стори интересно, обаче мен доста ме заинтригува този феномен..
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен Dumpster

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 559
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #7 -: Март 14, 2008, 17:35:15 pm »
Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.

И после да ги използват за користни цели - справка Ротъри Клуб

Неактивен dylgokoska

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1387
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #8 -: Март 14, 2008, 19:00:28 pm »
Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.

И после да ги използват за користни цели - справка Ротъри Клуб

 [confused] Какви сме такива хора, че все с такива цели използваме дори положителните неща...
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ. /Б. Силс/

Неактивен vidomina

 • Новак
 • *
 • Публикации: 32
 • Бъди човек,а не човече.
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #9 -: Август 08, 2008, 21:45:20 pm »
Е интересно бе да го прочета  [shame] поздравления за постовете

Неактивен lili_li

 • Многознайко
 • ****
 • Публикации: 436
 • Пол: Жена
Re: Деца Индиго - феномен на новото поколение
« Отговор #10 -: Август 08, 2008, 21:53:30 pm »
http://www.yosif.net/bg/s4etinin/index24.htm
Каролина Хеенкамп
Децата на новата ера


http://www.kpacota.com/books/
Децата на Новата Ера-Книга за изтегляне

Новите деца, децата на новото хилядолетие

Те са тук. Te са чистосърдечни, независими, непоколебими. Не желаят да бъдат напъхвани в никакви калъпи и схеми. Не е лесно да им внушиш, че са виновни за нещо нито пък да ги накажеш. Не са готови да бъдат третирани несправедливо, да преглъщат унижения, да се подчинят. Те изобщо не се нуждаят от родители, чиито представи за родителството са като досегашните. Училището, каквото е в момента, не им вършии работа. Обществените структури не им вдъхват доверие.

Те не могат да се примирят с онова, което човечеството е проспало и смятало за приемливо с векове. Сега идват като по поръчка, за да не ни оставят на мира, докато не променим себе си и света. Тук са, за да ни дадат шанс за израстване. Тези деца са по-развити от повечето от нас. Наричат ги "индигови", защото умеят да се свързват с вътрешното си знание. Наричат ги "нови", защото са мостът към новия вид човек, който ще живее със съзнанието си за духовната си същност.

Ние си мислим, че искат да се отнасяме към тях като към равностойни възрастни. Това обаче не е вярно. Те искат да се отнасяме към тях като към равностойни души и желаят да съхранят по-дълго у себе си най-ценното от детската си същност.

Нека да осъзнаем, че днешните деца са различни, да ги разберем и да им помогнем!

Индиговите и Кристалните Деца
Те се открояват сред своите връстници с необичаен ум и мъдрост.
С лекота майсторят сложни технически "играчки".


Езиковите и възрастови бариери не са пречка за тях.
Ненавиждат насилието и омразата, състрадателни са и привързани към семейството и приятелите.
Наричат ги "индигови" и "кристални" деца.
Първите представители на генерация от изключително способни и надарени хора се появяват преди около сто години.


Бум от раждания на "индигови" деца се наблюдава през 70-те години на ХХ век, а днес те вече са на възраст, която им позволява за да поемат своята роля на наставници, лидери и реформатори на човечеството. "Кристалните" деца започват да се раждат около 2000 година. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от "Закона на единството".


Изследователката Дорийн Вирту първа проучва същността на феномена и разкрива удивителните послания на индиговите и кристални деца. Названията им произтичат от цветовете на аурата и енергията, която излъчват. Аурата (астралното тяло) на индиговите деца е с мастиленосин (индигов) цвят. Това е цветът на чакрата, която екстрасенсите наричат "трето око" и представлява енергиен център в средата на челото. Тази чакра регулира ясновидските дарби за проникване в незримото и контакти с форми на материя и енергия отвъд познатите ни измерения. Кристалните деца имат прекрасна многоцветна аура в пастелни тонове, напомняща на огрян от слънчевите лъчи кристал. И двете генерации се отличават с висока чувствителност и свръхестествени дарби.
Индиговите деца са по-стара генерация и сега се проявяват най-вече във възрастовия диапазон от 7 до 25 години. Със своя астрален "детектор на лъжата" те безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Индиговите деца са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля. Тъй като тяхната колективна цел е да съборят стария световен ред, те са по-войнствени и енергични от по-късната генерация на кристалните деца. Те са тук, за да разрушат или реформират правителствените, образователни и законодателни системи, които възпрепятстват обединението на човечеството. За да осъществят своите намерения, те се нуждаят от изключителна непоколебимост и завладяваща решителност.Необичайното поведение и мотиви на индиговите деца често се тълкуват превратно и психиатрите им поставят погрешни диагнози за умствени разстройства като например "Хиперактивност с дефицит на концентрация" - Attention Deficit with Hyperactivity Disorder (ADHD). Вирту е убедена, че правилната "диагноза" всъщност е "Концентрация, ориентирана към по-висши измерения" - Attention Dialed into a Higher Dimension. За съжаление, когато неправилно бъдат подложени на лечение, индиговите деца губят своята енергичност и паранормални способности. Според Вирту първото смущаващо впечатление при контакт с кристалните деца са техните излъчващи неземна мъдрост големи пронизващи очи, които сякаш ни хипнотизират и "разголват" душата ни. Най-големите от тях в момента са на не повече от 7-8 години. Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Техните предшественици са духовни водачи, които драстично реформират съзнанието и управлението на обществото, докато кристалните деца са "верни на сърцето", които проповядват христовите ценности и следват вече проправения път към един по-сигурен и хармоничен свят. Кристалните деца са прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли и знания посредством телепатия. Користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще бъдат изкоренени. Нарастващия брой индивиди с екстрасензорни способности в нашето съвремие свидетелства, че процесът на духовна трансформация и обръщане на човечеството към силите на незримото вече набира скорост.Телепатичните дарби на кристалните деца се отразяват на вербалното им общуване с другите хора.При много от тях има изоставане в развитието на речта и те проговарят едва на 3-4 години. Въпреки това родителите им споделят пред Вирту, че по неведоми причини никога не са имали усещането, че не могат да общуват с тях. Кристалните деца употребяват комбинация от телепатия, своеобразен език на символите и звуци (включително песни). Едва ли е странно, че тези форми на контакт се определят като "аномалия" от медици и педагози. От появата на кристалните деца броят на диагнозите "аутизъм" е рекордно висок. Според дефиницията засегнатият от аутизъм индивид се изолира в свой собствен свят и поради индиферентността си към случващото се в живота е неспособен да общува с околните.Дорийн Вирту обаче е убедена, че кристалните деца не само не са аутисти, но всъщност са най-общителните, съпричастни и духовно просветени участници в човешката еволюция.
Посегателството върху техните дарби според нея е престъпление, което заплашва да "прекърши цивилизацията още преди да покълнат семената на промяната".Кандидатът на техническите науки и автор на книгата "Перспективи на човешката еволюция" Юрий Фомин прогнозира, че вследствие на мутации, породени от техногенната активност на човека, в близко бъдеще ще се появи универсално същество, надарено с телепатични, ясновидски и други екстрасензорни способности. Парапсихоложката Селия Фен обаче е уверена, че причината за тези промени ще е не техническия прогрес, а осъществяван понастоящем "групов проект" на Вселенския разум. Следвайки неговите повели, хиляди просветени души слизат от по-високи нива на духовни вибрации в нашия материален свят и се въплътяват във физически тела като "индигови" и "кристални" деца, за да станат "учители" и "лечители" на човечеството. Целта на тази спиритуалистична интервенция е създаването на свят на единство, наричан "Нова Земя". В него хората ще преоткрият своите добродетели и уникалността си като разумен вид. Освободени от оковите на материалното, те ще се устремят към безбройните светове във Всемира, за да намерят отговорите на своите вечни въпроси и разкрият великото тайнство на Живота.

Децата индиго
Автор: Румяна Кожухарова


Част първа

/По материали от чуждия печат/
Астрогор Александър Александрович
Ръководител на Руска астрологическа школа "Волхвы"Според астролозите, звездите не само предизвикват, но и ни заставят, да правим това, което ни е предначертано. С помоща на астрологията ние не само ще проследим какви са причините за появата на ДЕЦАТА ИНДИГО, но и ще проследим какво е по-нататъшното развитие на тази нова формация. Ще научим какво се явява като причина за нови поврати в развитието на човечеството, технологиите, науката, любовта и живота едновременно. Самият феномен на ДЕЦАТА ИНДИГО е открит от ясновидеца Ненси Енн Теп, който вижда аурата на човека. Индигото е тъмно син цвят и такава е аурата на ДЕЦАТА ИНДИГО.
Много от хората, живеещи на нашата планета вече знаят, че човечеството влиза в нова епоха – "Епохата на Водолея". Водолеят открива за хората нови интелектуални хоризонти, а затова е необходимо да се появят нови хора, които мислят по друг начин.Епохата на Водолея е свързана с нови открития и е необходимо ново образование, нова медицина, друго възпитание, коренни промени в религиите, нова култура на общуване. Много неща ще се променят на Земята, защото на нея ще живеят хора с нова физическа, интелектуална и духовна сила. Те вече се в нашия живот и тяхното име е ДЕЦАТА ИНДИГО. Този феномен говори, че човечеството има значителен шанс за еволюция, което е много повече от смяната на хилядолетието.
Астрологията разделя ДЕЦАТА ИНДИГО на три големи групи: екстремисти, учители и посветени. Всяко дете, независимо от коя група е се намира под индивидуалното или групово влияние на една от трансатурновите планети, а именно Уран, Нептун и Плутон. Трансатурновите планети оказват своето тънко и дълбоко влияние на съзнанието, психиката и волята на човека. Освен това те въвличат хората в масови, колективни процеси, глобализират проблема и въвличат в него огромни маси от хора.
Какви са отличителните признаци на тези хора:
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ се намират под управлението на планетата ПЛУТОН.
ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ се намират под управлението на планетата НЕПТУН.
ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ се намират под упралението на планетата УРАН.
Към всяка от трансатурновите планети има планети проводници, помощници, чрез които може лесно да се проведат реформите в живота на хората и да се промени облика на обществото и планетата като цяло.
Помощниците на Плутон са Марс и Сатурн, на Нептун са Юпитер и Венера, на Уран са Меркурий и Сатурн. Знаейки тези Космически закони, ние можем да съпоставим реалните събития на планетата с образ и знак чрез езика на астрологията. Този език ще ни покаже същноста на проблемите и задачите, които ние сме длъжни да решаваме във всекидневието си.
Човечеството вече е приело термина ДЕЦАТА ИНДИГО и тази класификация, която са предложили изследователите на проблема. Съществуват четири типа ДЕЦА ИНДИГО, всеки от които има своя определена жизнена програма: първи тип - хуманисти, втори тип – концептуалисти, трети тип – художници, четвърти тип – живеещи във всички измерения.
ДЕЦАТА ИНДИГО идват при нас на вълни според движението на планетите и всяка вълна има своите задачи.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ
Първата вълна от групата на ДЕЦАТА ИНДИГО – ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ започнаха да се раждат, когато планетата Плутон влезе в своя знак – в знака на Скорпион. Това стана на 6 ноември 1983 година и продължи до 10 ноември 1995 г.. Плутон се намира в своя знак, а това означава, че при всички деца родени в този период Плутон се намира в центъра на Звездната Формула на Душата. Не всички от тези деца са индиго. Такива са по-скоро есенно -–зимните деца, в хороскопите на които се наблюдава парад на планетите. Малко ДЕЦА ИНДИГО се появяват в края на седемдесете и началото на осемдесете години на миналия век.12 години се раждат деца под символа на Плутон, нови деца, цяло едно поколение. Скорпион и неговият управител Плутон символизират живота и смърта.
В своето вечно движение по зодиакалния кръг Плутон се движи 160 дни ретроградно и 205 дни директно. Когато Плутон е в директно движение мисли за вечноста, за безсмъртието на душата, а когато се движи ретроградно мисли за смърта. Тази планета изпитва удоволствие като проверява кое е годно да живее, да оживее. Така може би можем да разберем, защо милиони деца живеят на улицата, под мостове, в приюти, детски домове, затвори за непълнолетни, или са пристрастени към наркотиците. Това е влиянието на ретроградния Плутон. Те преминават през опита на ранната сексуалност или завършват живота си със самоубийство не издържайки изпитанията и сблъсъците със света на възрастните. В едно поколение едновременно се раждат разрушители и съзидатели. Когато Плутон е ретрограден се раждат деца, които са свързани с риск и с тях е необходима сериозна работа, да бъдат предупредени и да се изгаси навреме разрушителното им действие. Тях практически е невъзможно да ги откъснеш от екрана на телевизора и компютъра, по които вървят филми на ужасите, насилие,секс и компютърни игри пълни с насилие и убийства. Това тях ги забавлява и учи едновременно. Астрологията говори за това, че в тези филми те се учат да оживяват и убиват едновременно, защото такъв е живота, който предлага ретроградно движещия се Плутон.Могат да се приведат много дати и години в тези 12 години, когато Плутон се движи ретроградно, но не трябва всички деца да се слагат под един знаменател. Правилната астрология винаги е индивидуална.
Това поколение деца повече от всички други е предсказано и проучено от астролозите. Индиго – екстремистите са събрали в себе си всички показатели на действието на Плутон. Това е най-екстремната група деца, поела върху себе си ударите на възрастните. Те искат правото си да живеят така, както изисква новото Космическо време. Тяхната космическа задача е да разчистят пространството за учителите и посветените. Предишните поколения изпитват на гърба си тяхните методи, още не изцяло, но в значителна степен.Индиго – екстремистите нанесаха удар на възрастните и ги заставиха да мислят и да се занимават с децата по друг начин. Не е трудно да си представим, че когато това първо поколение на ДЕЦАТА - ИНДИГО влезе във власта, какви промени ще настанат по цялата планета и че във всички страни ще станат много тежки разрушителни процеси, които със сила ще съборят всичко старо. По своята същност Плутон е военен, технократ, законодател, властник. Не е чудно, че в армията и полицията влизат тълпи от девойки.
Скорпионът е знак на трансформацията, той говори за това, че всичко, което се ражда под неговия символ е призвано да работи за промяна и трансформация на живота в ново качество. Във власта на Плутон е цялото тяло, неговата плът Дълбочината и силата на неговото въздействие върху организма на човека достига неговия код, обработвайки го за добро или зло. Плутон в Скорпион е символ на най-скрупульозните учени.Съвременните учени откриха пътя към генетиката и има опасност да натворят непоправими неща. В бъдеще това може да доведе до раждането на деца мутанти, а ДЕЦАТА ИНДИГО ВЕЧЕ СА СВИКНАЛИ С ТЯХ от телевизионните детски филми, от компютърните игри, от филмите на големия екран. Същества, които само външно напомнят за хора. За тях, децата – мутанти са естествено явление, като героите от детските мултифилми за предишните поколения.
Известно е, че много деца, родени през 80 – те години са били заразени от родителите си със СПИН, който също се контролира от Скорпион и планетата Плутон. Не случайно едно от работните заглавия за тези деца е било ДЕЦАТА НА СПИН-а. След няколко години учените не намерили у всички тези деца признаците на СПИН. Тяхната имунна система сама се е справила с болеста на века, а в тяхното ДНК се оказали няколко допълнителни кода от тези на предходните поколения.Учените заявяват, че такъв организъм добива пълен имунитет към всякакви болести. Има предположения, че при новите хора, на новата епоха няма да има имунна система, а вместо нея ще работи ендокринната система.
Плутон символизира старите души. Нерядко мъдроста на ДЕЦАТА - ИНДИГО превъзхожда тази на родителите. Такива деца по-лесно общуват с бабите и дядовците си, отколкото с родителите и с радост живеят с възрастните хора.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ са надарени с безстрашие. Затова те без всякакъв страх изпитват търпението на възрастните – родители, учители и възпитатели. За тях няма авторитети от този тип с който бяха свикнали предишните поколения. Няма да има авторитети и когато влязат във власта, бизнеса.
Под влиянието на трансурановите планети и Зодиака се намират всички съвременни течения в човешката мисъл, действие и желание. Първи под това влияние попадат децата, защото те са децата на своето време и те трябва да живеят и да се утвърждават в новия начин на живот. Всяка мисъл и желание трансурановите планети превръщат в масово действие със силни обновяващи ефекти. Така се появяват масовите младежки обединения – антиглобалисти, грийнписовци и т.н. Те проявяват социална активност, а част от тях проявяват интерес и към изучаването на своята същност
ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ. За да се появят този тип ДЕЦА ИНДИГО е необходимо в обществото да се зародят съответните духовно-философски течения и интереси. Необходимо е да се родят хора, които да започнат активно да откриват и развиват това направление. От януари 1970 година този тип хора започват да населяват Земята и тяхното заселване е продължило до ноември 1984 година. Началото на 80 – те години се характеризира с бурно развитие на окултната и философско – духовна информация.
Духовно-философското развитие е много тънко и дълбоко и затова му е необходимо много време. В края на януари 1998 г. започват да се раждат ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ, посланици на първата вълна духовно прераждане на цялото общество. В това време планетата Нептун влиза в знака на Водолей., където тя е в екзалтация, което на езика на астрологията означава ярко духовно озарение чрез осъзнаване на прости истини. Водолей и Уран това са знания, лежащи в основата на различни учения, а и в други плоскости като езотериката. Нептун ги привежда и свързва с духовния живот на хората. Нептун ще бъде във Водолей до 1912 г. В това време ще се роди цяло едно поколение от ИНДИГО - УЧИТЕЛИ, за които авторитета на свещениците и досегашните религиозни институции няма да имат никакво значение. ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ няма да воюват с тях, защото те са идеалистите между ДЕЦАТА - ИНДИГО. Това ще направят ИНДИГО – ЕКСТРЕМИСТИТЕ.
От 1996 г. до 2008 г. Плутон ще бъде в зодиакалния знак на Стрелец. Стрелецът отговаря за духовния свят и ценностна система на хората. В този знак са религията и философията, духовните учители и всички учения с които живее и ползва човечеството. В този период на Земята ще дойдат много духовни същности в образа на деца ИНДИГО - УЧИТЕЛИ.
Под знака на Стрелеца се формира разбирането за единство с Бога. За това, когато ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ порастнат, патриархалните сили, които ръководят религиите няма да намерят в тях опора и тези религии ще рухнат или ще се трансформират, приемайки нови доктрини, например за тайната на прераждането на душите, за единството с Бога и т.н.
ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ. Първата вълна на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ започва да се ражда след декември 1988 година и те са длъжни да подготвят интелектуалната почва за качествено различна вълна посветени, които се раждат след април 1995 г. до април 2003 г. В този период Уран отначало е в Козирог, а от април 1995 г. той особено силно влияе върху родените деца, защото се намира в собствения си знак – Водолей.
ПОСВЕТЕНИТЕ, това са хора, които откриват всякакви тайни и получават озарение, когато се задълбочат в някаква тема На тях им е достатъчно да видят или чуят нещо и мисълта им ги води до просветление на съзнанието. ПОСВЕТЕНИТЕ, това са тези хора, които могат да съединят различни по качество и значение знания в едно цяло – Кристален Разум.
Благодарение на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ всички компютърни, авиационни, космически, робото-технически, телевизионни, радиомобилни системи ще постигнат най-висше съвършенство. Не само научно-техническо преобразяване ще настъпи на Земята, но и духовно-интелектуална революция, която ще промени живота на обществото.
Първата вълна на ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ – децата на Уран – това са компютърните гении. Те преобразяват интелектуалния свят на хората, но може и да не се замислят за духовната страна на своята дейност. Това право ще прехвърлят на втората вълна, а ще достигне до съвършенство при третата вълна родени между 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 г.
Например киберпънковете са хакери романтици, които не могат да живеят в реалния живот и затова решават да се “ заселят в Интернет”. Те могат да помнят 50 адреса от електронната си поща, но понякога забравят името си. Да жвеят в изкуствен свят е нячин на протест, защото смятат, че е безполезно да се протестира по друг начин. Появява се киберпънк култура през 90 – те години. Киберпънковете започват да се раждат в началото на новата компютърна ера в края на 80 – те години, когато Уран влиза в знака на Козирог, където се явява втори управител. През 1995 г. Уран влиза в собствения си знак – Водолей и на компютърния фланг започва мощен бум от нови технологии, достъпни за масовия потребител. Децата получават открит достъп до това, за което се раждат. Не трябва да забравяме, че у всички тях Плутон е много силен. Част от тях съставят новата младежка прослойка - киберпънкове. Членовете на това движение от киберпънкове са обединени около мрачния свят на бъдещето / Плутон/, в който голяма роля е дадена на компютрите. Свобода, граничеща с анархия / Уран/, аполитичност / Плутон/, асоциалност, нежелание да бъдат като всички / Нептун/. Герой за киберпънка , това е компютърния гений – самотник / Уран/. Той живее за себе си и няма работа с обществото.
Философията на киберпънка това също е и новото развитие на идеите на транс и пост – хуманизма, желанието на човека да отиде извън рамките на своите възможности. Киберпънковете подминават проблема и разликата между изкуствено и естествено, истинско. Става дума за киборгизация и клониране. Тази система прониква дълбоко и прави човека част от машина. Компютърната и мрежова субкултура е неотменна част от живота на киберпънка. Интернет е главното им място за събиране и общуване.
През април 2003 г. Уран влезе в зодиакалния знак на Риби и на планетата започнаха да се раждат уникални деца. При тях Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Това положение на планетите ще продължи седем години, и децата, които се раждат под тяхно влияние ще променят света в духовно и интелектуално отношение. Това ще бъде нова формация от хора, чието име още не е измислено, но масовите младежки акции говорят за колективна безсъзнателност.
ТРАНСУРАНОВИТЕ СТРАДАНИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Масовото младежко явление “ игра”, което е получило името “ Flash Mob” и е зарегистрирано в много страни, говори за нов вид лудост / Уран/. Масовото безсъзнателно / Нептун/ винаги ще засегне тези, чиято душа е пуста, а такива са много. Уран и Нептун си играят с тези хора.
Преводът от английски на “ Flash Mob” е нещо от рода на “ мигновено стълпотворение” / Плутон/ макар, че идеолозите на движението предпочитат да го наричат “ умна тълпа “. Същноста на тази игра е в това, че непознати един на друг хора, чрез електронната поща или мобилния телефон получават кратки текстови съобщения, съдържащи време, място и задача за съответно действие. Задачите могат да бъдат най-разнообразни, например да се надуват балони, да тропаш с крака на място и всички започват да действат по инструкция и накрая на играта изчезват за миг, управлявайки своя компютър. За правилата на играта може да се научи от някои сайтове. Тази акция не преследва никаква цел. По скоро обратното, отличава се със своята безцелност и безмисленост / Нептун /. Всичко се прави за забава / Уран/ Във “ Flash Moba “ има и известна секретност , скритост/ Плутон /, която е интересна и привлекателна за някои. Децата не знаят кой организира играта и кои други участват в нея.
Как обяснява астрологията това явление.
От 11 март до 17 септември 2003 г. положението на планетите много силно променя глобалната енергетика на нашата Галактика. Под това влияние естестествено попада и нашата Земя и всичко живо на нея се оказва заложник на тези енергийни влияния. Това е първата проба как хората възприемат силата на тези енергии. В този период са регистрирани и първите сборища на флешмобистите. Още веднъж се подчертава космическата истина, че звездите не само скланят, но и принуждават да се прави това, което са предначертали.
Цялата работа се състои в това, че двете трансуранови планети Уран и Нептун се намират във взаимна рецепция. Тези две планети управляват колективния разум и колективната психика на хората. Тези много тънки и дълбоки енергии, пронизват цялото пространство. Уран – това са дълбините на Космоса и човешкия интелект, а Нептун дълбините на океаните и човешката психика.
Всяка планета, която се намира в напрегнат аспект с една от тези планети, ще създава сила на която никой не може да се противопостави. Нашата задача се състои в това, да изследваме това явление, да го изучаваме, да направим анализ на неговото влияние и да предупредим за последиците. Това положение на планетите ще продължи от 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 година.
Всеки, който не може да управлява своето съзнание и психика може да стане заложник на влиянието на тези планети.. Хората се затварят в стаите си и не разбират какво всъщност творят. По този начин могат да бъдат използвани, защото са недоволни от политиката, религията, живота, защото са морално и психически неустойчиви. Така може да се влияе на политиката чрез младежта, която ще приеме тази игра. По този начин, под влияние на планетите и децата родени под тяхната сила светът ще се промени напълно. От сегашното поколение на възрастните трябва да има хора, които с любов помагат на тези деца да намерят своя уникален Път.
Така ДЕЦАТА ИНДИГО се явяват като посланици на Космоса, които са длъжни кардинално да променят живота на Земята.
http://astroto.com/sarticle.php?id=20
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=21
В сайта
www.e-puzzle.ru
можете да намерите много книги на руски език по темата, както и руския документален филм "Теория на невероятността"
http://www.e-puzzle.ru/getfile.php?f=indigo_new.wmv
Информация на английски има доста в интеренет.
През януари излезе и филм за тях, който се казва "Индиго".

И между другото, има и "възрастни - индиго".
Английски един "въпросник", по който можете да се "тествате".
http://www.sunfell.com/adult.htm
« Последна редакция: Август 08, 2008, 22:02:25 pm от lili_li »
Любовь искали и не находили...
Любовь теряли и не берегли...
"Любовь не существует"-люди говорили...А сами...
Умирали от любви!