Условия за Регистрация

УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК !!!
Това е български форум !!!

1. Спазвайте правилата на форума и уважавайте другите потребители. Обиди и лични нападки не се толерират и ще бъдат изтривани.

2. Пишете постовете и темите си на български език. Избягвайте заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.

3. Не пишете offtopic - излишни мнения по дадена тема. Отговаряйте само, ако мислите, че съобщението ви е пряко свързано към темата, а не просто, за да отговорите на съобщение на друг потребител нямащо връзка с темата. Не започвайте нова тема в рамките на текущата, а създайте нова със ново заглавие и описание.
Теми пуснати в неподходящa категория, ще бъдат премествани или изтривани по преценка на съответния модератор.

4. Не се опитвайте да се държите като модератори и да давате оценка на дадено мнение или потребител. Всеки човек има правото да изрази своята гледна точка, стига тя да не засяга/обижда пряко друг потребител. Ако прецените, че даден пост има обиден характер или не е по темата уведомете модераторите.
Модераторите имат правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.

5. Задължение на модератора е при откриване на правописна грешка да едитне мнението/темата и да отстрани грешката/грешките!

6. Публикуването на лична информация без знанието и желанието на даден човек е забранено.

7. Постването на СПАМ, както и на порнографски материали или връзки към такива е забранено.

8. Публикуването на линкове и рекламирането на страници, предлагащи нелицензиран софтуер или музика, е абсолютно забранено!

9. Не прекалявайте с размера на вашият подпис, защото в противен случай той ще бъде намален/премахнат.

10.Уважението между потребителите, модераторите и администраторите е едно от най-важните неща във форума! Дръжте се като равен с другите, без значение възрастта и мястото, което заемате във форума!

11. Публикувайки тема/произведение във форума Вие давате правото на администратора да Ви цитира в рамките на сайта и в печатен вид. Без ваше разрешение произведенията няма да бъдат използвани за други цели, (регистрирайки се Вие давате правата върху Вашите произведения) поради тази причина, ако имате против вашите произведения да бъдат използвани в електронен или писмен вариант, моля веднага след регистрацията си да уведомите администратора, иначе правата за изпозлване остават предоставени на администратора на страницата!

12. При изтриване на потребителски акаунт по ваше желание (произведенията Ви и другите мнения не се трият), си запазваме правата за показване на произведенията Ви. Точка 11 е в сила.

Администраторите и модераторите нямат право да дават каквато и да е скрита информация свързана с потребителите ( IP-адрес, скрит e-mail и.т.н).
Администратор:
- няма право да маха/добавя IP-адреси от бан-листата, ако не са наложени от него!
- няма право да провъзгласява модератор без консултация с другите администратори и модераторите!
- няма право да създава нова категория без да се е консултирал с другите администратори!


ДЕКЛАРАЦИЯ

Декларирам верността на всички посочени от мен данни в тази декларация и давам право на екипа на Stih4e, представлявано от Ивайло Боянов Иванов - собственик и уебмастър, да използва моите произведения за публикуване и издаване на сборник в стихотворна форма. Съгласявайки се с условията на уебстраницата, декларирам и гарантирам, че публикуваните стихотворения и проза са лично мои, освен ако не е опоменато друго!
Поемам цялата отговорност за публикуваните от мен произведения, принадлежащи на други автори ( наши и чужди), както и последиците произтичащи от тези ми действия съответно Закона за авторското право и сродните му права.

-------- извадка -------
Авторско право върху сборници, антологии, библиографии и бази данни   
(Загл. изм.-ДВ, бр. 28 от 2000 г.)
Чл. 11. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 2000 г.) (1) Авторското право върху сборници, антологии, библиографии, бази данни и други подобни принадлежи на лицето, което е извършило подбора или подреждането на включените произведения и/или материали, освен ако в договор е предвидено друго. Авторското право върху включените в такова произведение отделни части, които имат характер на произведения на литературата, изкуството и науката, принадлежи на техните автори.
(2) За включването на произведения или части от тях в такова произведение е необходимо съгласието на техните автори, освен ако законът не предвижда друго.
--------


Съгласявайки се с условията на уебстраницата заявявам, че съм запознат/а с Договора за отстъпване на изключителни права върху произведение.
С приемането на тези условия, давам позволението си да бъдат предоставяни личните ми данни на заинтересовани лица, чието авторско право съм нарушил неправомерно с лични действия.


Екипът на Stih4e гарантира, че вашата информация ще бъде запазена и няма да бъде използвана за други цели!


Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло. Ако мислиш, че някое публикувано съобщение е обидно, можеш да ни уведомиш по email веднага. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият форум, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този форум.

За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.


Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.


Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите или администраторите.Ако все още сте съгласни с условията след прочитането им, моля, продължете с регистрацията!