"А, важно е да има правосъдие в една държава. ... Защото има ли правосъдие - има държава. Няма ли правосъдие - плюй на държавата ..."
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ами идеята ми е че като си кажем обичам те защото не си.... ще се научим още по добре добре да ценим -обичам те защото си....
айде дрън дрън
Цитат на: ludnegar в Юли 03, 2006, 18:05:26 pmами идеята ми е че като си кажем обичам те защото не си.... ще се научим още по добре добре да ценим -обичам те защото си.... Вярно.
Искаш да ме обидиш ли ? Просто ми се струва, че по прекали с приказките си и не беше особено интересна !!!Нещо да не се засегна ? То така... на който не му изнася и почва да реди обиди ...Не си по различна от останалите българи на ниво "интелигентно прост" .
Обичам те, защото не си идеален ...Обичам те, защото не си безгрешен ...Обичам те, защото не си чужд, а мой ... Обичам те, защото не искам никой друг ...И те обичам, защото не си един от всички !
Обичам те,защото НЕ ме изоставяш в трудни моменти.Обичам те,защото НЕ си прекалено самоуверен.Обичам те,защото НЕ ми говориш празни думи.Обичам те,защото НЕ си изтъкан от фалш...