Самовлюбен и комплексар са две качества, които взаимно се изключват според мен, но уважавам мнението ти, RAZLICHEN. Както се казва и най-стойностния и най-красивия човек се намират такива, които да не го харесат, та какво остава и за един обикновен човек.
За мен Слави е точно това. Един обикновен човек, тръгнал от нищото и стигнал далеч пред много други и то с цената на много усилия и честен труд. Да, самовлюбен е, да, себичен е и може би, дори алчен, но това са качества, необходими за постигането на това, което е Слави днес. Никой не може да отрече успехите му, никой не може да отрече мястото му и никой не може да го обвини за това, че прави най-доброто за себе си, защото именно към това се стремим всички ние. Естествено е да се вписва и той в някакви рамки, естествено и нормално е да спазва и някакви правила и норми на поведение изискуеми било то от обществото, или от местоработата си, но не го ли правим и всички ние?
И кои сме ние, че да съдим амбицията и успеха на един човек, който с дейността си не пречи никому, а само допринася и гради. Възхищавам се на упоритостта му, възхищавам се на борбеността, на амбицията и на възможността му да гони и постига целите си. Факт е, че прави едни от най-емоционалните турнета, които по посещаемост могат да се равняват само на тези на чуждестранни групи и изпълнители от световна величина на българската сцена.
Убедена и дори сигурна съм, че има и много негативи и много неща в него, които не са за хвалене, а за порицание, но пак ще питам: Кой няма такива?
За финал на цялото си това многословие бих отбелязала и факта, че на единствения негов концерт на който съм ходила, той успя да ме развълнува и дори извика сълзи на гордост в очите ми, за което само мога да му се поклоня и благодаря.