• Welcome to Твоето форумче.

News:

"А, важно е да има правосъдие в една държава. ... Защото има ли правосъдие - има държава. Няма ли правосъдие - плюй на държавата ..."

Main Menu

С каква мисъл се събуди днес?

Started by me4tatelka, February 29, 2008, 12:42:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Naughty

искам да си поспя още малко,само мъничко... но не ,трябва да стана моменталноооо  [lol]

Kiss`

Не можеш да откриеш нови океани, ако нямаш куража да изгубиш брега от погледа си.

SimonaShtonova

Quote from: Naughty on December 16, 2008, 19:21:14 PM
искам да си поспя още малко,само мъничко... но не ,трябва да стана моменталноооо  [lol]

tonnny_bg

Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

Kristo

точния цитат е "... ти ли си хазяйка тая нощ - твърду нье - аре кълчи кълки чайка!"  [lol]
Игра на безумна фантазия - новото ми електронно издание, сваляне като pdf-файл...

kalista

Че някои хора ме търсят само когато им потрябвам :)
Promises disguise as temporary truths which end up as the world's greatest lies.

MiMiToOoOo

Странна първа мисъл :)

:arrow: "Дали мога да поспя още малко?" [shame]

Naughty

стига деее,кой пак звъни  [evil]

tonnny_bg

Офффф,как не ми се ходи на работа днес. [mhmmmm]
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

Kristo

сънувах че съм един от О-зоун, и се събудих с "нума, нума, йей, нума, нума, нума, йей"
Игра на безумна фантазия - новото ми електронно издание, сваляне като pdf-файл...

CuCuTo

Това малкото лапе ще го убия ,как може да е толкова проклето?Става с такива трясъци и няма как повече да се заспи..

medenata

"Аууу добре, че Буу-ту звъни...иначе щях много сериозно да се успа"  :)

tonnny_bg

Оффф ,защо не спиш бе детенце? [aaaaaaaaaa]

Naughty

ехе добре съм си поспала.. 10:30 е  [lol]