Хабят се животите в България - и вие сте слепи да не го кажете това помежду си, неми сте и сте глухи като българи ...из "Черните пътща на Европа" - М. Карбовски
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Един от любимите ми филми....Град на Ангели
Един от любимите ми филми....Град на Ангели ...ама това,в живота няма нищо честно... Той от ангел да стане безсмъртен заради нея,а тя да умре... Ужасно ми е тъжен този филм...
A walk to remember
A walk to remember е мега тъпия филм...аз заспах и не издържах до края...
Цитат на: SavageGarden в Май 19, 2007, 23:53:20 pmA walk to remember е мега тъпия филм...аз заспах и не издържах до края...това че на теб не ти харесва незначи че и на другите трябва да им е тъп филма... и да заспиват на него..
Цитат на: Iliqna_ в Май 20, 2007, 14:15:59 pmЦитат на: SavageGarden в Май 19, 2007, 23:53:20 pmA walk to remember е мега тъпия филм...аз заспах и не издържах до края...това че на теб не ти харесва незначи че и на другите трябва да им е тъп филма... и да заспиват на него.. млъкни ма...никой не те пита тебе.
Има ли смисъл да казвамам, че A walk to remember е най-готиния филм. И който го е гледал всеки се е разчувствал, но само безкруполните НЕ.