Автор Тема: Куха ли е Земята???  (Прочетена 2712 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dreams_hunter

 • Многознайко
 • ****
 • Публикации: 460
 • Пол: Мъж
 • мразя да мисля
Куха ли е Земята???
« -: Февруари 25, 2007, 23:32:36 pm »
Отдавна мина времето, когато учените вярвали, че земята е плоска, държи се от четири слона, а всичко това е легнало на голяма костенурка. Настъпили други времена и учените започнали да твърдят, че Земята е кръгла и се състои от земна кора, ядро, лава, газ, камъни и други. Сега обаче няма нито едно убедително доказателство за подобен строеж на Земята. Всичко това произлиза от доверието, което имат учените на един или друг авторитет, и ако той е казал, че нещо е невъзможно, то всеки “образован” човек е длъжен да му вярва.
Тибетският лама Лобсанг Рампа в книгата си “Здрач” решил да разкаже за действителния строеж на нашата планета. Според будиските религиозни книги преди хиляди години започнало колебание на земната кора и климатът се изменил на много територии. Това принудило племената да се преместят от студените зони. Едно от тях например, преди 25000 години се заселило по места, които ние днес наричаме Северен полюс. Хората от племето вървели, вървели, докато не забелязали, че слънцето винаги стои над главите им и никога не залязва.
След време открили, че са влезли вътре в Земята и че тя е куха. Слънце във вътрешността на Земята! Това е енергиен феномен възникнал по естествен път.
В Тибет има тунели, водещи дълбоко в Земята, чрез които посветените можели да пътешестват до центъра на планетата и да се срещат с представителите на “вътрешните” цивилизации. Те пък през тях излизали на повърхността и си общували с високопоставените лами. Разбира се, Тибет не е единственото място. Такива тунели има много. Малцина знаят за съществуването на такива под великите пирамиди в Египет, в някои части на Южна Америка, в пустинята Гоби. Всички тези пирамиди са съединени с тунели, водещи под Земята. Също така те се използвали като фарове и кули, предаващи сигнали в Космоса за космическите кораби.
Според лама Рампа съществуват факти за посещения на пратеници от вътрешния свят на повърхността на планетата. Освен това голямо количество НЛО се появяват именно от подземния свят.
Тамошните жители са силно обезпокоени от провеждането на атомни взривове на земната повърхност. Един такъв е достатъчен да повреди кората и да разруши планетата. Затова те се опитват да контролират провежданите атомни изследвания  в нашия свят. Хората от “долната” земя са много по-развити от нас. Те са наследници на жителите на Лемурия, Му, Атлантида и даже на още по-ранни цивилизации. Земята често търпи бури, земетресения, метеорити и други катаклизми, които водят до унищожение на хората на повърхността. В същото това време вътре животът си тече спокойно, което помага за развитието на духовните и научните знания. Една осма от нашия свят е суша, всичко останало е вода- морета, океани, езера и т.н. Напълно е възможно във вътрешността на Земята сушата да е много повече, а при това положение ще има и повече хора. От друга страна ако при тях раждаемостта е под контрол, то вместо с количество, те може да ни превъзхождат по качество.
Изследователите и до днес не са доказали какво действително се случва там. Това е така, защото те са точки, отделени от повърхността на Земята, които, както е доказано, менят своето местонахождение. Всички изследователи в своите доклади споменават за повишаване на температурата при приближаване на север и неочаквани появи на открити морета. Забелязвали много явления, противоречащи на приетите теории за постепенно захлаждане с приближаването към полюсите. В действителност те представляват нещо като мистичен символ, като център на входовете, водещи във вътрешността на Земята. Северното сияние може да е просто отражение на вътрешното слънце, видимо при определени условия. Това явление може да е произлязло и от радиацията, предизвикана от ядрената дейност на човека. Астрономи открили, че на Луната съществува загадъчно светене, периодично появяващо се на полюсите й.
Опонентите на тази теория казват: “Ако земята е куха, защо прелитащите над Северния полюс не са видели отворите?” Цялата работа е в това, че самолетите не прелитат над двата полюса. Те летят достатъчно далече от тях, защото иначе се появяват сериозни неизправности в навигационните уреди. Освен това по тези места като по правило видимостта винаги е много лоша. Виновни за това са мъглите, снежните бури и др.
Както всички мистерии скрити от правителствата- НЛО, съществуването на висши цивилизации в космоса, така и тази в близко бъдеще вече няма да бъде отричана.
Колкото и да се изказват за и против тази теория, трябва да се помни, че умът винаги търси доказателства и не е готов да пренебрегва истината.
Вярата, че Земята отвътре е куха и при това населена, предизвикала у шеф на туристическа фирма от Прово (щата Юта) да организира експедиция до Северния полюс на атомен ледоразбивач. Той се заразил от идеята на Родни Клиф, автор на книгата “Световната тайна: Нашата Земя е куха”.
Стив Къри в течение на 40 години организирал не една рискова експедиция по целия свят. Този път обаче решил да надмине себе си. “Не мога да гарантирам, че ще бъде открито нещо, но при всички случаи хората ще посетят Северния полюс”- казал Къри. В момента той подготвя атомния ледоразбивач, който може да побере на борда си 108 пътници и след година и половина, ще тръгне да търси входа на подземния свят. “Всеки ден ми се обаждат по 3-4 желаещи да се присъединят”- твърди той. Те трябвало да платят за участието си от 18 950 до 20 920 долара на човек.
В щата Юта, където процъвтява мормонската църква, сектантите просто не можели да останат встрани. Анкета доказва, че 4% от тях вярват, че земята е куха. Освен това твърдят, че в подземния свят може би ще се намери изгубеното “десето поколение на израилтяните”.
“Аз съм напълно убеден, че има много научни, исторически и писмени сведения в подкрепа на моята теория”- казва авторът на книгата, подбудила тази експедиция. Според него входът към долния свят се намирал на 5 градуса от полюса, а съвременните карти и правителствата просто лъжат.
“Американските военни знаят за това-убеден е Клиф- Откриването на вътрешната Земя ще постави нова ера и ще бъде преврат в науката и обществото”
Потъваме и пак се смеем.
Изчезваме, какво от т'ва?
Опитахме и вас да вземем,
но ще потънат ли лайна?
Не правим опит да излезем,
дори не ритаме с крака.
Край нас се носи труп изплезен -
щом може нека е така.

Неактивен Шива

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #1 -: Април 25, 2007, 14:51:28 pm »
Привет dreams_hunter,
Това което пишеш е интересно за мене защото по други пътища стигнах до подобен извод. Да земята е куха! И най-вероятно след известно време учените да достигнат до този извод. Нещо повече. Луната също е куха. И слънцето и всички планети.
Но!
До кухата вътрешна част на Земята според мене не може да се стигне. Трябва да се премине през зона с много висока температура- над 6000 градуса. Може би и повече. Освен ако наистина има изграден тунел от преди много години. По този повод много ме заинтригува книгата на лама Рампа- "Здрач".  Ще я търся упорито.
Защото и цифрата 25 000 години за климатични катаклизми( колебания) съвпада с информация за подобни колебания които получих от други източници.

Неактивен XpacTa_lavista

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 3489
 • Пол: Мъж
 • Дървен философ, но дрянов
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #2 -: Април 28, 2007, 09:28:27 am »
А и вероятно съществува подземна цивилизация, която направлява определени характеристики на човечеството. Преди години американски ледоразбивач, плавайки между айсбергите на Антарктида, достигнал до място, където времето било слънчево и приятно, растели палми-нищо общо със студения пустинен пейзаж. Повечето информация по случая се покрила
« Последна редакция: Април 28, 2007, 09:31:56 am от XpacTa_lavista »
Когато човек върви без път...
 
             ...най-често стига до гарата

  Нека бъдем грамотни! Да се научим да пишем правилно поне на родния си език!

vOsYcHnA_pRiNcEsA

 • Гост
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #3 -: Април 29, 2007, 12:21:36 pm »
Идеята звучи доста правдоподобно. Ще потърся материали по този въпрос и благодаря за темата dreams_hunter !

Неактивен ilusia

 • King of the brains
 • *****
 • Публикации: 9346
 • Луда ? Да ! Две и половина сме !
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #4 -: Април 29, 2007, 13:10:31 pm »
Привет dreams_hunter,
Това което пишеш е интересно за мене защото по други пътища стигнах до подобен извод. Да земята е куха! И най-вероятно след известно време учените да достигнат до този извод. Нещо повече. Луната също е куха. И слънцето и всички планети.
Но!
До кухата вътрешна част на Земята според мене не може да се стигне. Трябва да се премине през зона с много висока температура- над 6000 градуса. Може би и повече. Освен ако наистина има изграден тунел от преди много години. По този повод много ме заинтригува книгата на лама Рампа- "Здрач".  Ще я търся упорито.
Защото и цифрата 25 000 години за климатични катаклизми( колебания) съвпада с информация за подобни колебания които получих от други източници.

В книгата на Ернст Мулдашев - 1 вата от общо 4 също се споменава Тибетският лама Лобсанг Рампа.
Но там той говори за Лемуриици и Атланти :) Прочети интересна е :) Меко казано ;)
It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on
http://www.vbox7.com/play:e1359ebc

Неактивен XpacTa_lavista

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 3489
 • Пол: Мъж
 • Дървен философ, но дрянов
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #5 -: Април 29, 2007, 13:20:41 pm »
Книгата наистина заслужава внимание...Възможно е дори голяма част от пещерните галерии да се използват като евентуални "транспортни" коридори за подземното население [mhmm]
Когато човек върви без път...
 
             ...най-често стига до гарата

  Нека бъдем грамотни! Да се научим да пишем правилно поне на родния си език!

Неактивен ilusia

 • King of the brains
 • *****
 • Публикации: 9346
 • Луда ? Да ! Две и половина сме !
Re: Куха ли е Земята???
« Отговор #6 -: Април 29, 2007, 17:55:56 pm »
:)
Прочети за "времевите " тунели на Траките :)
It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on
http://www.vbox7.com/play:e1359ebc